У Урядового уповноваженого з прав інвалідів пройшли переговори з представниками Шведської торгової ради

1 29 1326748515 1-photo. інвалідів

Представники Урядового уповноваженого з прав інвалідів Олексія Журавка зустрілися з керівником розвитку медичного компоненту SCA Hygiene Products в Україні Томасом Янцевічусом та старшим керівником проектів Шведської торгової Ради в Україні Богданом Сенчуком.

Під час бесіди було обговорено актуальні питання щодо дотримання прав людей з обмеженими можливостями та перспективи подальшої співпраці у сфері соціального захисту інвалідів, зокрема осіб із проблемами нетримання. Представники Шведської торгової ради презентували свої варіанти рішень забезпечення людей з інвалідністю медичними засобами (підгузками, високопоглинаючими прокладками) для здійснення їхньої повноцінної реабілітації. Сторони висловили зацікавленість у співпраці за кількома напрямами.

У свою чергу, від імені Олексія Журавка завідувач Сектору із забезпечення роботи Урядового уповноваженого з прав інвалідів Світлана Корнієнко подякувала представникам Шведської торгової ради за виявлений інтерес до соціально-економічних і гуманітарних проблем інвалідів та готовність докласти зусиль для їх практичного подолання.

zhuravko.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*