Громадські активісти запрошують експертів висловити свої пропозиції до проекту Програми захисту прав ВПО з інвалідністю

1 16 3 мы-все-равны-Краматорск 2. обмеженими можливостями, інвалідністю

 1 16 3 мы-все-равны-Краматорск 1В червні експерти ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» завершили розробку проекту Програми соціального захисту та адаптації ВПО з обмеженими можливостями для міст Краматорськ та Слов’янськ.

Розроблений проект Програми містить дієві кроки по створенню сталих механізмів надання безоплатної правової допомоги ВПО з інвалідністю на базі громадських організацій та ОМС в Краматорську та Слов’янську, підвищення обізнаності ВПО з інвалідністю щодо захисту свої прав та затвердженню єдиних стандартів доступу людей з обмеженими можливостями до соціальних об’єктів та державних установ.

Ознайомитись з розробленим проектом Програми можна за посиланням.

Пропозиції та зауваження щодо проекту Програми соціального захисту та адаптації ВПО з обмеженими можливостями для міст Краматорськ та Слов’янськ можна надсилати на електронну пошту до 24 червня 2016 р.

Всі пропозиції і зауваження будуть розглянуті на засіданні робочої групи та у випадку схвалення, внесенні до остаточного тексту Програми.

Громадська кампанія “Ми всі рівні” виконується ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” в рамках проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Портал “Громадський простір”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*