Розпочато реалізацію проекту надання правової допомоги незрячими юристами

1 15 6 78142 2. правової допомоги

 1 08 5 CFLI-FCIL logo 1

За сприяння Канадського Фонду підтримки місцевих ініціатив»

З 01 вересня 2016 року Харківська громадська організація незрячих юристів розпочала реалізацію проекту надання правової допомоги незрячими юристами соціально незахищеним верствам населення.

Протягом шести місяців незрячі юристи в офісі, по телефону та через сайт організації будуть надавати правову допомогу соціально незахищеним особам, людям з інвалідністю, жінкам, що відбувають ув’язнення, людям похилого віку.

Для надання правової допомоги особам з вадами слуху буде залучатися сурдоперекладач. Крім того, будуть проводитися правороз’яснювальні семінари для працівників і підопічних територіальних центрів соціального обслуговування, надання соціальних послуг та для представників громадських організацій інвалідів, що надають підтримку людям з обмеженими фізичними можливостями.

Під час реалізації проекту щомісяця на радіо «Слобожанщина» будуть виходити в ефір правороз’яснювальні програми, де фахівці організації будуть знайомити радіослухачів з новинами законодавства, а також відповідатимуть на питання.

Правова допомога буде надаватися по телефону: 057-705-12-71, через сайт організації: www.jurist.org.ua та у приміщенні організації за адресою: м. Харків, вул. Данилевського, б. 16.

Харківська громадська організація незрячих юристів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*