Мрія людей із обмеженими можливостями – реалізувати себе в житті сповна (ВІДЕО)

1 27 9512. обмеженими можливостями

  1 27 9512 1Лариса та Юрій познайомилися 17 років тому. Відтоді надбали двох дітей та звили затишне родинне гніздечко. В обох батьків – вади слуху. Відтак, син та донька втілюють у життя все, що не вдалось дорослим.

Хлопець захоплюється програмуванням та є затятим КВНщиком, а от дівчинка співає та танцює. 2012 рік приніс Примаченкам стабільність і здійснення кількох маленьких мрій. Вже визначились і з бажаннями на рік прийдешній. А всім іншим родина Примаченків бажає у Новому році теж вірити та мріяти.

А от Микола Педоренко має на рік наступний більші амбіції, мрії та плани. На інвалідному візку він з дитинства. Утім, фізична недуга не завадила стати успішним спортсменом. На цьогорічному чемпіонаті України з армреслінгу серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Микола підтвердив чемпіонський титул.

Хоча Микола й належить до людей з обмеженими можливостями, сам себе в можливостях не обмежує.

Серед мрій Миколи – реалізувати себе в житті сповна. Вже має вищу педагогічну освіту. Наразі навчається ще й на програміста. У планах на 2013 рік – виконати норматив майстра спорту міжнародного класу з армреслінгу та спробувати себе у греблі на байдарках, у великому тенісі, та стати параолімпійським чемпіоном. Та насамперед, собі та іншим Микола бажає не відчувати самотності.


СОДТРК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*