Десантник із Дніпропетровська, якого тяжко поранили під час АТО, проходить реабілітацію на Прикарпатті (ВІДЕО)

1 21 6 541238 1. настільного тенісу

Не падає духом. 21-річного десантника із Дніпропетровська під час АТО важко поранили. Четвертий місяць він на інвалідному візку. Та попри це десантура не здається. Сергій Калитюк подався у …спортсмени. Має всі шанси потрапити до збірної України з настільного тенісу. І навіть стати параолімпійцем. На Схід Сергій потрапив в перші дні антитерористичної операції. 19 червня сепаратисти вчинили засідку на українських силовиків.

Сергій отримав важке поранення. Ворожі кулі збили бійця із ніг. Тепер десантник на інвалідному візку.

Кілька місяців Сергій був прикутий до лікарняного ліжка. Спершу Харківському, а згодом у Львівському військових госпіталях. Тепер проходить реабілітацію на Прикарпатті. Саме тут для юнака розпочалося нове життя.

Сергій з матір’ю поселилися в родині інваліда – візочника Василя Петруніва. Ще у юності чоловік отримав травму хребта. Та це не завадило йому стати чемпіоном Європи з настільного тенісу серед людей з обмеженими фізичними можливостями.

Бути сильним Василь вчить нині Сергія. Тепер десантник робить перші кроки у професійному настільному тенісі.

Тенісну ракетку Сергій у руках тримав і раніше. Однак це було радше хобі. Тепер цей вид спорту повертає військового до повноцінного життя.

Він тренується по кілька разів на тиждень. Поруч нього – кращі тренери Прикарпаття.

Наставників вражають успіхи дніпропетровського десантника. Юнакові пророкують велике спортивне майбутнє. Відтак готують його до складу національної збірної команди з настільного тенісу.

Михайло Березень, Олександр Литвиненко, Новини на Вежі.


ТРК «Вежа»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*