Хлопчик з аутизмом зібрав безліч поздоровлень в Фейсбуці, і всім побажав “щоб погане оберталося на хороше”

1 06 2 Миша-1 1 2. аутизмом

 1 06 2 Миша-1 1

Хлопчик з аутизмом Міша Сергієнко, якому днями виповнилося 10 років, зібрав понад 130 привітань з Днем народження через соціальну мережу. У Міші нема свого акаунту, але привітати особливу дитину через Фейсбук запропонувала його мама, Інна Сергієнко, опублікувавши відповідний пост.

Багато людей писали, що не знають хлопчика особисто, але батьки настільки активно висвітлюють його життя і стільки роблять для інших дітей з аутизмом, що Міша став найпопулярнішою дитиною з аутизмом в Україні.

Хлопчику побажали нових досягнень, успіхів у всіх починаннях і радості від кожного дня. Деякі люди писали, що беруть приклад з Міші, який відкриває для них і їхніх дітей цілий світ. «Шанувальники» просили і далі ділитися своїми досягненнями і зберегти доброту, яка зараз йому притаманна.

Сьогодні Міша дуже товариська дитина і насилу віриться, що колись він не розмовляв і взагалі не хотів “спілкуватися” з цим світом. Сьогодні у Міші багато друзів, він вчиться у звичайній школі, бере участь в спортивних марафонах і не боїться спілкуватися з журналістами на камеру. У цьому дуже велика заслуга батьків, які вкладають в розвиток Михайла всі свої сили і продовжують щодня займатися з хлопчиком. При цьому в рамках Фонду “Дитина з майбутнім” вони створюють можливості для розвитку і реабілітації інших дітей з аутизмом в Україні та працюють над створенням системної допомоги таким дітям.

Міша подякував своїм шанувальникам, записавши для них відео ролик, який вже набрав понад 750 переглядів. Він побажав їм “щоб погане оберталося в хороше …. і щоб не було в сім’ях коханців і коханок …”: https://www.facebook.com/inna.sergiyenko/videos/10210227974312623/

 1 06 2 Миша-2 2

Міжнародні громадська організація «Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім» (www.cwf.com.ua) створена в 2009 році з метою консолідації батьків, у сім’ях яких ростуть діти з індивідуальними потребами. Фонд надає соціальний захист таким дітям та іншим членам їх сімей, а також сприяє організації заходів, спрямованих на надання допомоги дітям з індивідуальними потребами. Школа-садок «Дитина з майбутнім» – проект Фонду, який є єдиним в Україні навчально-реабілітаційним закладом повного дня для дітей з особливостями розвитку.

Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*