Подружжя-інваліди з Волині створили свій бізнес і допомагають іншим (ВІДЕО)

1 30 785412. міньковський, інваліди

Герої нашого наступного матеріалу пересуваються на милицях. Але вони не розраховують на чиюсь підтримку, а навпаки самі допомагають людям із фізичними вадами повірити у власні сили. Подружжя Міньковських із Волині – інваліди, та життя в них насичене: Іван та Валентина створили міцну родину і навіть започаткували у скрутні 90 власну справу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Почти 40% инвалидов Кривого Рога нашли работу через центры занятости

1 15 92219753-FD53 1. центре занятости, floor, indoor, furniture, desk, table, chair, wheelchair. A group of people in a room

В современном мире человеку все сложнее удачно интегрироваться в экономическую и общественную жизнь. Людям с инвалидностью это проблематично вдвойне. Поэтому, внимание и помощь со стороны государственных органов должны обеспечить доступ каждого человека с ограниченными физическими способностями ко всем сферам деятельности.

Детальніше…Додати коментар (0)

Татьяна Егорова: «После родов та-а-акая сила в ногах появилась!»

1 29 154601w200zc 0 2. егорова, таня, инвалидов, костылей

Героиня публикации «ФАКТОВ», которая ради любимого человека встала с инвалидной коляски и начала передвигаться при помощи костылей, недавно родила здоровую девочку и теперь пытается ходить самостоятельно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Иностранцы усыновили мальчишку без рук и ног, который проживал в интернате Запорожской области (ФОТО)

1 26 0 7f447 5c5e9425 1 2. леша, интерната

Из интерната в Калиновке (Черниговский район), где находятся детки с инвалидностью, был усыновлен еще один ребенок – маленький Леша. У мальчишки нет рук и ног, но это не помешало иностранцам, которые стали его родителями, взять ответственность за этого ребенка.

Детальніше…Додати коментар (2)

Наталія Варьоха — сильна жінка із Срібного

1 25 784562 1 2Сильних жінок не так і багато. Одна з них проживає у Срібному. Вона інвалід з дитинства, але, попри обмежені фізичні можливості, щодня радіє життю, працює у власній організації та допомагає таким, як сама, вселяє в них оптимізм та надію. Ця жінка – Наталія Олексіївна Варьоха.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві відбудеться I-й Міжнародний конкурс хореографії «Оплески»

1 26 Afisha A3 203 – 04 листопада 2012 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка, за адресою: м. Київ, вул. Тимошенко, 13-б відбудеться визначна подія! Такого в Україні ще не відбувалося! Ініціативний колектив творчих людей та ВГО «Фонд підтримки і розвитку мистецтва та спорту «Єдина країна» в особі Чинки Олени Петрівни майстра спорту України, Чемпіонки України, бронзової призерки Європи…

Детальніше…Додати коментар (3)

ЛНУ – єдиний у країні виш, готовий прийняти у своїх гуртожитках людей з інвалідністю

1 25 univer3. освіту, особливими, потребами, інвалідністю

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка – єдиний у країні виш, у якому студенти з особливими потребами з інших міст можуть навчатися на стаціонарі. Про це заявила виконавчий директор Національної асамблеї інвалідів України Наталія Скрипка під час візиту до університету.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Миколаєві відбулась презентація першого в Україні спеціального робочого місця, створеного для інваліда за кошти держави

1 24 526322 2 2. васільєва, фонду соціального захисту, робоче місце, інвалідів

23 жовтня в Миколаєві за участі голови облдержадміністрації Миколи Круглова та першого заступника голови обласної ради Володимира Пащенка відбулася презентація першого в Україні нового спеціального робочого місця для інваліда, створеного шляхом надання дотації роботодавцю за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Роботизированная инвалидная коляска поднимается по лестнице (ВИДЕО)

1 23 robotic-wheelchair 2. коляска

Ученые японского Технологического института Чибы построили роботизированную инвалидную коляску, способную подниматься по лестнице. Это стало возможным благодаря оригинальной конструкции, колеса располагаются на подвижных скобах, которые больше напоминают ноги. Поэтому машина может двигаться в двух режимах, катиться на колесах или шагать.

Детальніше…Додати коментар (0)

Все вместе. В обычном детсаду Одессы успешно готовят к жизни детей с синдромом Дауна (ФОТО)

1 23 95425 1 2. инклюзивного, синдромом дауна

Их практически не увидишь на улице в зрелом возрасте. Лишь иногда в младенчестве. Вот катит навстречу коляску молодая мамочка. Заранее улыбаясь, заглядываешь внутрь и видишь… Раскосые глаза, плоское лицо, большой рот — это ребенок с синдромом Дауна. Их очень легко определить по внешности.

Детальніше…Додати коментар (1)

Сторінка 1 из 4
1 2 3 4