Жизнь инвалидов в Украине

1 23 240 2. инвалидов, особыми физическими потребностями

В мире проживает более 650 миллионов людей с особыми физическими потребностями, из них в Украине – около трех миллионов… Тема жизни инвалидов в нашей стране очень актуальна, ведь, как и во многих других сферах нашего бытия, здесь также не обойтись без проблемных вопросов.

Детальніше…Додати коментар (1)

Люди на візках готові й надалі судитися за свої права

1 23 015721327 40100 2. жарий, візку, інвалідів

Довівши в суді, що інвалідів в Україні дискримінують, прикутий до візка адвокат тепер навчає таких, як він, захищати своє право на безбар’єрне пересування.

Мережа аптек, в одну з яких на візку Дмитро Жарий з Дніпропетровська не зміг потрапити через необладнаний пандус, може позбутися ліцензії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Реабілітаційний центр для дітей-інвалідів (ВІДЕО)

1 23 9965841. дітей-інвалідів, реабілітації

З травня минулого року у Житомирі діє реабілітаційний центр для дітей-інвалідів. Його завдання проведення медичної та соціальної реабілітації дітей з особливими потребами. Допомогу, яку надають у центрі, високо цінують батьки. Та попри те, що потребу на це мають значно більше дітей, за минулий рік пройти курс змогли п’ятдесят шість.

Детальніше…Додати коментар (0)

Горловские детские сады берут курс на инклюзивное обучение детей-инвалидов

1 23 55c00e9f0516d0431 2. детей-инвалидов, инклюзивное, образования

Семинар с тематическим названием «Психолого-педагогическая поддержка детей с особенностями психофизического развития в условиях инклюзивного дошкольного образования» прошёл 22 января в детском саду №116.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вікторія Кулікова: Території мають активізувати роботу зі створення безперешкодного середовища для інвалідів

1 23 17011301ico 1. вікторія кулікова, інвалідів

На цьому наголосила директор департаменту розвитку інфраструктури, містобудування та архітектури Кіровоградської облдержадміністрації Вікторія Кулікова під час чергового засідання обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Детальніше…Додати коментар (0)