“Після зустрічі з собакою 100 слів у хвилину став промовляти”

1 13 481080 1 300 2. дітей, педагог

У полтавському Монтессорі-центрі реабілітації дітей-інвалідів “Соняшник” три місяці проводять собакотерапію. Від занять із твариною у малюків з аутизмом та церебральним паралічем розвиваються мовлення та рухливість.

Детальніше…Додати коментар (0)

По дороге из желтого кирпича — за пудовой Библией: чем живет одесская библиотека для незрячих

1 13 1bpicturepicture 3227183853502 33451 2. незрячих, слепых

Небольшой старинный дворик в самом центре Одессы, в 50 метрах от Соборной площади. За коваными воротами, перечеркивая серый асфальт, стелется самая настоящая дорога из желтого кирпича, как в сказке Александра Волкова. Каждый кирпичик этой дороги звонко отвечает на удары белой трости и приводит посетителей прямо к дверям единственного в Одессе «хранилища мудрости» для незрячих – библиотеки УТОС.

Детальніше…Додати коментар (0)

Із Польщі до обездолених у Залуччя

1 13 wolontery zaluczja 1 2. милосердя, інтернату

Польські волонтери з різних міст та молоді люди з місцевої римо-католицької парафії надають допомогу обездоленим молодим людям із Залучанського будинку-інтернату для інвалідів, що в Снятинському районі на Івано-Франківщині.

Детальніше…Додати коментар (0)

Конкурс талантів для “особливих” діток

1 13 zhenia1 2Чернігів. Проведення такого конкурсу ініціює громадська організація “Голос батьків”, що об’єднує батьків дітей з особливими потребами, в першу чергу – з вадами зору та з ДЦП.

Запрошуючи на зустрічі різних фахівців, спілкуючись між собою, батьки вчаться підтримувати одне одного та краще розуміти своїх синів і дочок.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спорт больше чем жизнь!

1 13 indexВ Донецке на базе спортивного комплекса «Дельфин» с 16 по 17 февраля 2013 года пройдет открытый турнир области по плаванию на призы Героя Украины, пятикратного чемпиона ХII Паралимпийских игр 2004 г. в Афинах, призера ХIII Паралимпийских игр 2008 г. в Пекине, чемпиона и призера ХIV Паралимпийских игр 2012 г. в Лондоне чемпиона мира, Европы и Украины, Заслуженного мастера спорта Виктора Смирнова…

Детальніше…Додати коментар (0)