Победа над судьбой

1 14 8b4a7ea3ecafbb8fa3d97b752cf2b591 M 2В январскую стужу 1979 года в семье воспитательницы детсада Нины и инженера Цюрупинской сельхозтехники Анатолия Кравченко родился первый ребенок – девочка. Нарекли ее Викторией. И никто не предполагал, какая трудная судьба уготована ей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Стартував проект по забезпеченню доступу до правосуддя інвалідів на Чернігівщині

1 15 6 78142 2. правосуддя, інвалідів

Україна ратифікувала Конвенцію про права інвалідів (КПІ) і в даний час досягла значного прогресу в розвитку і зміцненні національних механізмів з рівності інвалідів. Тим не менш, завдання полягає в тому, щоб продовжувати зусилля щодо забезпечення ефективної реалізації Конвенції про права інвалідів для того, щоб інваліди могли повною мірою користуватися всіма правами і основними свободами на рівній основі з іншими людьми.

Детальніше…Додати коментар (0)

Реалізовується державна програма надання протезно-ортопедичної допомоги окремим категоріям населення

1 14 2013-03-13 img dityacha poliklinika 010 novyy razmer 1 2. депоп, дітей-інвалідів, реабілітації

13 березня у конференц-залі комунального закладу «Луцька міська дитяча поліклініка» відбулася зустріч медичних працівників, представників громадських організацій, які опікуються дітьми-інвалідами, батьків дітей-інвалідів із заступником директора Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства Оксаною Борисовою.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спецтранспорт для інвалідів – нагальна потреба

1 14 foto avtobus dlya nval d v 2 2. особливими потребами

Відсутність транспорту для інвалідів-візочників – це одна із проблем, з якими стикаються люди з особливими потребами в багатьох містах України. Громадський транспорт міста Ковеля також не пристосований для перевезення осіб з обмеженими можливостями руху. І тому досить часто інваліди не можуть самотужки дістатися до закладів соціального захисту, культури, охорони здоров’я, реабілітаційних центрів, місць відпочинку тощо.

Детальніше…Додати коментар (0)