Пандус. Роскошь или жизненная необходимость?

1 27 пандус-e1349252006958 2. пандусы

В Днепродзержинске людей с ограниченными возможностями достаточно много и для них наличие пандуса — жизненная необходимость. Но только крупные сети супермаркетов позаботились об инвалидах и установили пандусы. Магазины помельче ни то что пандусы, даже перила не устанавливают.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проект допомоги дітям-інвалідам успішно зарекомендував себе у Севастополі

1 05 4 deti04 2. дітей, реабілітації

Унікальний та єдиний в Україні проект “Від серця – до серця дитини” успішно зарекомендував себе з початку роботи в грудні минулого року на базі Севастопольського міського центру соціальної реабілітації дітей інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Успішний досвід проекту людей із особливими потребами у Запоріжжі

1 27 zcaizl1xbry 1 2. особливими потребами

Півроку тому на базі Дома ім. Макса Гранта відбулася перша робоча зустріч учасників проекту «Рівні можливості». У витоків проекту стояло п’ятеро осіб: троє активних молодих людей на інвалідних візках та дві дівчини-волонтерки благодійної організації «Твори добро, Україно».

Детальніше…Додати коментар (0)

Вперше в Україні відкрили курси оператора ПК для незрячих

1 27 23460. освіту

Здобути якісну освіту нині прагне чимало молодих людей, серед них і потенційні студенти з обмеженими фізичними можливостями. З десяток спеціальностей в Україні можуть здобути незрячі. У цьому переліку віднедавна й професія оператора персонального комп’ютера.

Детальніше…Додати коментар (1)