Тон задают мариупольцы

1 05 515d73b641d1d 2В Донецкой области состоялась традиционная видеоконференция Координационного совета развития физической культуры и спорта инвалидов, в которой приняли участие специалисты ДОЦ «Инваспорт», управлений и отделов физической культуры и спорта местных органов власти, представители общественных структур инвалидов и спортивных федераций.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для дітей-інвалідів на Сумщині створять 4 центри

1 04 09 2. дітей-інвалідів, реабілітації

У чотирьох районних центрах Сумської області – Охтирці, Ромнах, Шостці та Білопіллі – планують створити відділення денного перебування дітей-інвалідів. Регіон уже подав заявку до Міністерства соціальної політики України на виділення з державного бюджету на оснащення центрів 13 млн. грн., повідомила заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації Валентина Пікіна.

Детальніше…Додати коментар (0)

При міжрегіональному центрі соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів у Львові будуть створені спецгрупи для дітей з аутизмом

1 04 f 17732157111361454262 2. родина кольпінга, аутизмом, реабілітації, інвалідів

За дорученням голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука щодо шляхів вирішення проблеми соціальної адаптації дітей, які страждають на аутизм на обласному рівні, 2 квітня у департаменті соціального захисту населення відбулася нарада щодо створення в області реабілітаційного центру для дітей, хворих на аутизм.

Детальніше…Додати коментар (0)

Піклування про дітей-інвалідів на Житомирщині

1 04 invalid 1. вадами розвитку, дітей-інвалідів, протезування, реабілітації

Станом на 01.01.2013 року в області під наглядом перебуває 5734 дітей-інвалідів та дітей з вадами розвитку, з них знаходяться вдома, відвідують загальноосвітні навчальні заклади – 5001 дитина, в інтернатних закладах – 733 дитини.

Детальніше…Додати коментар (0)