На Луганщині використовується диференційний підхід при реабілітації дітей-інвалідів

1 10 disabledchild 0. дітей-інвалідів, обмеженими можливостями, реабілітації

Як повідомляє Департамент соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації, у приміщенні Луганського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» відбувся обласний семінар-нарада з керівниками та фахівцями реабілітаційних установ міст та районів Луганської області за темою: «Диференційний підхід в реабілітації дітей-інвалідів».

Детальніше…Додати коментар (0)

Формування та реалізація інклюзивної політики у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами в Україні

1 09 1596325 1. дітей-інвалідів, обмеженими можливостями, особливими потребами, інвалідністю, інклюзивної освіти

В Україні, за даними офіційної статистики, за загальної чисельності постійного населення 45 млн. 598 тис. кількість інвалідів станом на 1 січня 2011 року досягла 2 709 982 осіб, у тому числі дітей-інвалідів — 165 121. Отже, чисельність дітей з інвалідністю досягає 6,1% від загальної чисельності інвалідів. В Україні щороку понад 18 тисяч дітей стають інвалідами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инвалид-колясочник из Николаевской области стал легендой молодежного спортивного движения

1 09 600-boy1 2 3. нелюбов, воркауту

Михаил Нелюбов из Вознесенска может подтянуться на одной руке десять(!) раз, а такое под силу лишь немногим легкоатлетам.

На улицах все чаще можно увидеть группы молодых людей, которые интенсивно занимаются на спортивных площадках.

Детальніше…Додати коментар (0)

Реабілітаційне відділення для дітей-інвалідів в Дніпровському районі міста Києва (ФОТО)

1 09 image001 1 2. реабілітації

Відділення соціально-медичної реабілітації дітей, хворих на дитячий церебральний параліч, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки та відділення ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів було відкрито 2 червня 2009 року у рамках святкування 40-річчя Дніпровського району й з нагоди міжнародного дня захисту дітей.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Днепропетровске появится центр реабилитации взрослых инвалидов (ВИДЕО)

1 09 7845125. реабилитации

Днепропетровску необходим центр реабилитации взрослых инвалидов. Своим положительным опытом с нами готовы поделиться львовяне, с этой целью они и приехали в наш город.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Рівненщині дітям з особливими потребами – спеціальний заклад

1 05 16254662. дітей

Посиленого піклування про дітей, які мають проблеми зі здоров’ям, вимагає Президент України Віктор Янукович. Такі умови вже створили в Радивилівському районі, де працює спеціалізований центр соціально-психологічної реабілітації дітей із функціональними обмеженнями. Там батьки мають можливість залишити своїх особливих малюків із професійними фахівцями, самі ж вирішити особисті справи.

Детальніше…Додати коментар (0)