Інклюзія в Чернігові робить лише перші кроки

1 15 img 2. інклюзії

Представники чернігівських ЗМІ та батьки дітей з особливими навчальними потребами 11 квітня відвідали загальноосвітню школу №24 з елементами інклюзії в нашому обласному центрі. Організатори прес-туру – громадська організація «Голос батьків» та Медіа-центр «Моє місто» намагалися з’ясувати, наскільки ця школа та інші заклади освіти пристосовані для навчання «особливих» дітей…

Детальніше…Додати коментар (0)

Рівнян з обмеженими можливостями безкоштовно навчають іноземним мовам (ВІДЕО)

1 15 i022881 1. тетяна войтович

Слабкий зір чи його відсутність не перешкода, щоб вчити англійську, польську, словацьку. У Рівному місяць, як працюють безкоштовні курси для тих, хто має обмежені можливості. Організувала вивчення мов місцева активістка Тетяна Войтович, яка сама втратила зір.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сергій Ющак: Ми всі різні, але наші права – мають бути рівними

1 15 IMG 9765 2. доступності, інвалідів

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Ющак провів засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Логосу» незабаром 10 років

1 15 Sujet LOGOS00472511-31-22 2. логос, розумовими вадами, інвалідів

У травні цього року Чернігівській міській благодійній організації батьків і дітей інвалідів «Логос» виповниться 10 років. Організація була створена батьками, які не віддали своїх дітей до інтернату, а вирішили створити умови для їх реабілітації вдома. Головні напрямки діяльності організації спрямовані на покращення якості життя дітей з обмеженими фізичними та розумовими можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)