Долаючи себе – до перемоги

1 23 untitled-1 2Прикарпатські спортсмени-інваліди здобули 11 нагород на чемпіонаті Європи з легкої атлетики у приміщеннях, що проходив у Туреччині. Завдяки такому вдалому результату збірна України стала найкращою на континенті. «ГК» вирішив з’ясувати, як даються незвичайним атлетам такі вагомі перемоги.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кабінет Міністрів ввів посаду Урядового уповноваженого з прав інвалідів

1 27 1 173994 2. інвалідів

З метою забезпечення здійснення Кабінетом Міністрів України повноважень щодо додержання прав і законних інтересів людей з обмеженими можливостями Уряд ввів в межах граничної чисельності працівників Секретаріату Кабінету Міністрів України посаду Урядового уповноваженого з прав інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Алексей Журавко: Я иду в исполнительную власть для того, чтобы работать

1 22 1366392493 p3307739 2– Алексей Валериевич, новость о том, что Вы назначены Правительственным уполномоченным по правам инвалидов, стала для многих неожиданностью. А насколько неожиданным стало это назначение для Вас?

Детальніше…Додати коментар (1)

З українським прапором до Колізею на інвалідному візку (ФОТО, ВІДЕО)

1 22 DSCF3357 1 2. микола подрезан, інвалідному візку

Українець Микола Подрезан на інвалідному візку, з великим прапором України, проїхав восьмий, римський етап свого маршруту естафети “Планета Земля – погляд з інвалідного візка”, який проходить через 27 країн, шести континентів.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Особливі» студенти об’єднуються в боротьбі за свої права

1 22 student wheelchair-001 i 2. особливими потребами, інвалідністю, інвалідів

В Україні лише 7-8 вищих навчальних закладів можуть похизуватися певним рівнем турботи про інвалідів: там або впроваджують окремі інклюзивні групи, як у Луганському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка, або намагаються повністю забезпечити умови для навчання осіб із різними вадами здоров’я, як у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна».

Детальніше…Додати коментар (0)