На харьковском стадионе «Металлист» для болельщиков с проблемами зрения введен радиокомментарий футбольных матчей

1 17 85425 2. инвалидов, ограниченными физическими возможностями, парафан-клуба

Для того чтобы люди с ограниченными возможностями жили полноценной жизнью, требуется совсем немного — в первую очередь безбарьерная среда.

Одним из факторов, определяющих уровень цивилизованности общества, является его отношение к людям с ограниченными физическими возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Валерія Лутковська: «Лише спільними зусиллями органів влади та громадськості можливо вирішити актуальну проблему захисту прав недієздатних осіб»

1 16 IMG 4970 2. недієздатних осіб, інвалідів

У Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбувся круглий стіл «Актуальні питання дотримання прав недієздатних осіб: проблеми системи опіки над повнолітніми та впровадження альтернативного механізму підтриманого прийняття рішень».

Детальніше…Додати коментар (0)

Кожна жінка мріє про щастя

1 16 1368518099 2. дівчину, хлопець

Кілька десятків людей тупцювали на автобусній зупинці. Всі вони квапилися додому. З великими і малими сумками, чоловіки, жінки та діти поверталися з базару.

Більшість із них привозили в Городок молочні продукти, вишні, птицю. Виторгувавши сяку-таку копійчину, вони тут-таки і прощалися з нею.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інклюзійна свідомість або пізнання світу “не таких”

1 16 15680446 1 2. обмеженими можливостями, особливими потребами, інклюзії

Чи бути інклюзії в Чернігові? Чи готові школи нашого міста відкрити двері для дітей з обмеженими можливостями? Наскільки загальноосвітні навчальні заклади пристосовані для навчання хлопчиків та дівчаток із ДЦП, на інвалідних візках, аутистів?.. І як ставляться вчителі та батьки звичайних дітей до інклюзії?

Детальніше…Додати коментар (0)

Понад 67 тисяч пасажирів з обмеженими фізичними можливостями скористались поїздами Донецької залізниці

1 19 2013 04 16 onad 46 tisyach pasazh 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів-візочників

За чотири місяці поточного року поїздами формування Донецької залізниці у дальньому сполученні перевезено 67 416 пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, 81 з них замовили спеціалізовані вагони для інвалідів-візочників. Найчастіше спецвагони були задіяні на напрямках Київ, Львів, Одеса, Слов’янськ та Сімферополь.

Детальніше…Додати коментар (0)