До початку курортного сезону в Одесі оновлено пляж для інвалідів

1 21 IMG 8820 2. обмеженими можливостями, пляж, інвалідів

15 травня – офіційне відкриття курортного сезону в Одесі. До цього дня на 11-ій станції Великого Фонтану завершено всі роботи з оновлення пляжу для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Альбер Касалс

1 20 alber-kasals 2. альбер касалс

Альбер Касалс завжди мріяв подорожувати, але з 8 років прикутий до інвалідного крісла. Він ніколи не зможе ходити самостійно. Незважаючи на це, сьогодні 22-річний Альбер — один з найщасливіших і життєрадісних людей на світі. Він об’їхав поодинці, без сторонньої допомоги, більше 50 країн.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Когда Саша чистит мне зубы или красит ресницы, кажется, будто я делаю это своими руками»

1 20 95142 1 2. котляренко

Узнав, что бывшая жена стала инвалидом, украинец Александр Котляренко, работавший в Москве, вернулся на родину, в Черниговскую область, и принялся выхаживать любимую женщину. Благодаря его заботе она начала двигать руками и научилась работать на компьютере.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кузнецовську створили комплексну систему реабілітації інвалідів

1 20 4835 2. дітей-інвалідів, реабілітації

Одразу два заклади соціального спрямування розпочали свою роботу у місті атомників – Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Впровадження інклюзивної освіти потребує корегування

1 20 1596325 1. інклюзивної освіти

Процес впровадження інклюзивної освіти в Криму уповільнює дефіцит фінансування та недосконалість низки нормативних документів. Про це на круглому столі, присвяченому підсумкам громадського моніторингу інклюзивної освіти в Криму, заявив глава Кримського відділення Комітету виборців України Андрій Крісько.

Детальніше…Додати коментар (0)

Львівська залізниця робить об’єкти магістралі доступнішими для осіб з обмеженими фізичними можливостями

1 20 a81312694a 2. обмеженими фізичними можливостями

Львівська залізниця продовжує роботу зі створення умов безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів залізничної інфраструктури. Заходи, передбачені до початку літніх перевезень, відповідно до «Програми зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів транспортно-дорожньої, туристичної інфраструктури та поштового зв’язку на 2013 рік», залізничники виконали…

Детальніше…Додати коментар (0)