Вони нас не чують. А ми їх?

1 04 243042 2. утог, глухонімі, глухі, інвалідів

Як не дивно, а люди, позбавлені слуху і зору, тривалий час не мали жодних прав у колишньому Союзі, були неграмотні, безробітні, позбавлені шансів на нормальне життя.

І лише 4 червня 1933 року постановою ВУЦВК і Раднаркому України “Про Українське товариство сліпих і Українське товариство глухонімих” нарешті законодавчо оформили їх права і свободи…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Полтаві презентували Міський центр реабілітації дітей-інвалідів

1 04 951248 2. реабілітації

До Міжнародного дня захисту дітей громадськості Полтави було презентовано Міський центр реабілітації дітей-інвалідів.

– Ми хотіли презентувати батькам, в яких є дітки із особливими потребами, міський центр після реконструкції саме в День захисту дітей, – розповів міський голова Олександр Мамай.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Підгірках буде реабілітаційний центр

1 04 invalid 3. вадами опорно-рухового апарату, реабілітації

На прес-конференції голови Калуської райдержадміністрації 29 травня також йшла мова про реабілітаційний центр, який буде розміщений у лікарні в Підгірках. Василь Петрів повідомив, що тут проходитимуть реабілітацію діти міста й району.

Детальніше…Додати коментар (0)

В перспективі розвитку соціальної сфери Вінниччини – розширення мережі закладів денного перебування дітей-інвалідів

1 05 4 deti04 2. реабілітації, функціональними обмеженнями

Відповідно до соціальних ініціатив Президента України та на виконання доручення Президента України Віктора Януковича від 27.03.2013 р. з метою підтримки сімей з дітьми на Вінниччині передбачено розширення мережі закладів, які надають послуги денного догляду дітям з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Медицинские учреждения Сум проверят на наличие в них «правильных» пандусов

1 03 polikl 2. инвалидов

В ближайшие две недели Сумское городское управление здравоохранения совместно с представителями общественных организаций инвалидов города намерено проинспектировать все больницы и поликлиники города на предмет наличия в них пандусов, соответствующих всем архитектурно-строительным нормам.

Детальніше…Додати коментар (0)