Каховських інвалідів забезпечать доступністю до соціальних та інженерних об’єктів інфраструктури

1 11 bbfc8010c37a0852f7c683f4a8140bad. доступності, інвалідів

7 червня у Каховському міськвиконкомі відбулося засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури міста. Голова комітету, перший заступник міського голови Павло Пуляєв поінформував присутніх, що питання забезпечення доступності інвалідів до об’єктів фізичного оточення є дуже актуальним у даний час…

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінсоцполітики впроваджує механізми працевлаштування людей з особливими потребами

1 08 8 34516 1. утогу, утосу, особливими потребами

Професійна реабілітація людей з особливими потребами дозволяє працевлаштувати до 70% таких людей. Про це сказала Міністр соціальної політики Наталія Королевська журналістам під час брифінгу в Криму.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чи справді МакДональдз ображає інвалідів?

1 10 7 sm300x210 image-46fb51c 1 2. інвалідів

Київ. «Свідомо» продовжує перевіряти скарги на неякісні товари та послуги. Цього разу ми знайшли в соцмережі скаргу Наталії Крук, яку обурило обслуговування у МакДональдзі на Лук’янівці. Жінка, що страждає на ДЦП, запевняє: працівники закладу не надали їй необхідну допомогу і принизили на очах у натовпу. Менеджери МакДональдз вважають таку заяву перебільшенням і запевняють: допомогу клієнтці пропонували.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кар’єра й інвалідність: неможливе можливе?

1 10 6 015755351 40300 1 2. неповносправних, особливими потребами, інвалідів

Менеджер на інвалідному візку? Навіть маючи високу кваліфікацію, неповносправні люди в Німеччині рідко займають керівні позиції на підприємствах. Чи можна це змінити?

“Ніхто не має бути дискримінований через свою неповносправність”, – у 1994 році цей принцип було закріплено у німецькій Конституції.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Не ховайте свою дитину від усього світу», –

1 11 0143. дитина

звертається до інших батьків матір хлопчика з ДЦП

Так, наші дітки відрізняються від інших, можливо, вони ніколи не будуть кататися на скейті чи підніматися в гори, але вони потребують нашої любові…

Детальніше…Додати коментар (0)

Міжнародний турнір з настільного тенісу серед спортсменів-інвалідів пройде в Ужгороді

1 10 2 876524 212-14 червня в ужгородському спорткомплексі «Юність» проходитиме Міжнародний турнір з настільного тенісу серед спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату і вадами розумового та фізичного розвитку. Про змагання, сьогодення і перспективи розвитку спорту серед інвалідів-опорників області йшлося на зустрічі у прес-центрі «Нове Закарпаття».

Детальніше…Додати коментар (0)