Херсонські спортсмени на чемпіонаті України з легкої атлетики вибороли 16 нагород

1 13 2660 thumb 1За інформацією Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, з 03 по 06 червня 2013 року в місті Євпаторія проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів – інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Дискриминация инвалидов – возможно ли её преодолеть?» (ВИДЕО)

1 12 1370938864 2. инвалидностью, инвалидов, незрячих

10 июня 2013 года, в информагенстве „Status Quo” (Харьков) были презентованы результаты проекта «Защита прав доступна каждому», реализованного Харьковской общественной организацией незрячих юристов при поддержке посольства США в Украине. Хотя проект был рассчитан на Харьков, работа велась с коллегами-юристами из различных регионов страны.

Детальніше…Додати коментар (0)

Громадські активісти перевірили доступність західноукраїнських судів для інвалідів. Результати невтішні

1 12 4-009 2. доступності, інвалідів

Чи доступне правосуддя в Україні для людей з обмеженими можливостями? З’ясувати це питання мав на меті спеціальних моніторинг, який проводився в Західній Україні з грудня 2012 по квітень 2013 року Регіональним громадським благодійним фондом «Право і демократія» в рамках проекту «Покращення рівня доступності до правосуддя осіб з особливими фізичними потребами»…

Детальніше…Додати коментар (0)

Незрячим харків’янам надають безкоштовну правову допомогу

1 12 19718 2. інвалідів

Незрячі харків’яни можуть звертатися по безкоштовну правову допомогу до Харківської громадської організації незрячих юристів.

Про це 10 червня повідомив голова організації Олег Лепетюк.

Детальніше…Додати коментар (0)

Тетяна Шалапа у складі збірної України стала бронзовою призеркою міжнародного турніру з голболу

1 12 shalapa-1-1-gol 2У польському місті Супрасль завершився міжнародний турнір з голболу серед жіночих команд. Тривали змагання з 29 травня до 3 червня. Представниця Тернопільського регіонального центру з фізичної культури і спорту «Інваспорт» Тетяна Шалапа, яка виступала у складі української збірної, зайняла третє місце.

Детальніше…Додати коментар (0)