Які відмінності між підгрупою А та Б першої групи інвалідності

1 18 000110. інвалідності

Перша група інвалідності поділяється на підгрупи А і Б залежно від міри втрати здоров’я інваліда та обсягів потреби в постійному сторонньому догляді, допомозі або диспансерному нагляді.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як правильно оскаржувати рішення медико-соціальної експертної комісії?

1 03 spravki-354. медико-соціальної

У разі незгоди з рішенням районної, міжрайонної, міської комісії хворий, потерпілий від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання або інвалід має право подати протягом місяця після одержання висновку комісії письмову заяву до Кримської республіканської, обласної, Київської та Севастопольської центральних міських комісій або до комісії, в якій він проходив огляд, чи відповідного управління охорони здоров’я.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди не сплачують збір за першу реєстрацію транспортних засобів

1 03 4 1251119915 getimg 2. інвалідів

Пільги щодо збору за першу реєстрацію транспортного засобу визначені статтею 235 Податкового кодексу України, роз’яснюють у Кам’янській об’єднаній ДПІ.

Згідно з п. 235.1. ст.235 розділу Х ПКУ від сплати збору звільняються легкові автомобілі для інвалідів з об’ємом циліндрів двигуна до 1500 куб. сантиметрів…

Детальніше…Додати коментар (0)

Горловский Центр социальной реабилитации для детей-инвалидов практикует инновационные методики лечения

1 03 3 inn1 2. реабилитации

Лето – пора отдыха и прогулок на свежем воздухе. А в Центре социальной реабилитации для детей-инвалидов активная работа ведется круглый год, и лето – самое подходящее время для регулярных занятий по иппотерапии и акватерапии.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові дітям з особливими потребами є куди звернутися

1 03 2 488006c3 1 2. дітей

Ось уже 20 років реабілітаційний центр «Джерело» відкриває свої двері для батьків та дітей, спосіб життя яких дещо відрізняється від звичайних людей. Звичайно, дехто з них вчиться у школі, займається у гуртках, співає, малює, читає вірші… Просто потреби у них особливі.

Детальніше…Додати коментар (0)