Попов пообіцяв повернути інваліду МАФ, який знесли у центрі Києва

Олександр ПустовойтПідприємець та інвалід першої групи Олександр Пустовойт має два гастрономи на вулиці Різницька, 8 у Печерському районі Києва. Нещодавно один з гастрономів чоловіка знесли.
Перед цим телефоном попередили, що МАФ знесуть, бо він встановлений самовільно. Проте підприємець заявляє, що має на нього всі необхідні документи. Після того, як інваліди влаштували акцію протесту біля Київради, голова КМДА Олександр Попов пообіцяв підприємцю повернути знищений гастроном.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінсоцполітики підготувало законопроект про посилення соцзахисту чорнобильців

Мінсоцполітики підготувало законопроект, що посилює соціальний захист трьох категорій чорнобильців: дітей-чорнобильців, вдів чорнобильців і тих, хто будучи дітьми проживав на зараженій території в перші два місяці після аварії. Про це сказала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час зустрічі з представниками громадських організацій чорнобильців. У зустрічі взяли участь представники Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля», Черкаської обласної громадської організації «Чорнобильський набат», Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль Україна», Всеукраїнського об’єднання ліквідаторів-інвалідів «Чорнобиль-86» та інших організацій.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як та за що працюють тренери харківських паралімпійців

Як та за що працюють тренери харківських паралімпійців

– Зараз у системі «Інваспорт» Харківської області працює 54 фахівці, – розповідає керівник «Інваспорту» Микола Овчаренко.
– У багатьох тренерів протягом десятка років життя починається з п’яти годин ранку. Тренерам, які працюють з тотально сліпими або візочниками, необхідно зранку прийти до спортсмена, знайти можливість доправити його на місце тренувального процесу, провести заняття й доставити назад.

Детальніше…Додати коментар (0)

Регіональна євроінтеграція

odessa

На Одещині продовжується активна діяльність громадських організацій по оптимізації регіональної соціальної політики , що є невід’ємною частиною європейських стандартів. Нещодавно, рішенням Одеської обласної ради № 826-VI, було прийнято обласну цільову програму щодо реалізації Конвенції про права інвалідів на період до 2020 року, в розробці якої активно прийняли участь представники громадських організацій Одеської області. Це є черговим прикладом результату взаємодії влади та громадськості на правах партнерства. Можна без перебільшення казати про позитивну динаміку розвитку громадянського суспільства в регіонах у сфері захисту прав інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

9 представників Житомирщини сьогодні відправляються до Болгарії, де 25 липня розпочинаються 22 Дефлімпійські ігри

9 представників Житомирщини сьогодні відправляються до Болгарії, де 25 липня розпочинаються 22 Дефлімпійські ігри

Це спортивні змагання найвищого рівня, які проводяться серед спортсменів з вадами слуху. Про представників нашої області, які представлятимуть Україну на міжнародній арені, розповідає керівник Житомирського регіонального центру фізичної культури та спорту інвалідів Юрій Панасюк :

Детальніше…Додати коментар (0)