Дива від ікон

Зарваницька ікона Божої Матері

Запах ладану тут чути ще на вулиці. У зарваницькій церкві двері завжди навстіж. Щобудня тут просторо і вільно. Хто приїхав безпосередньо до ікони Божої Матері, знає, де її шукати: поспішає не до величного новозбудованого собору, а до старенької сільської церкви. Саме тут перебуває її оригінал. Ікона вражає своїми розмірами, вона дуже масивна. А от Очі… Я ще на жодній іконі не бачила таких очей. Немов рентген, вони пронизують наскрізь. І немов бачать моє майбутнє, мій завтрашній день, зчитують мої думки. Знають про мене все, навіть більше від мене самої. Щось є в тих очах таке, що хоче застерегти і вберегти мене від всього злого. Від цього пронизливого погляду стає ніяково і навіть трохи моторошно (так було зі мною вперше), не знаєш куди подіти свої очі. Але триває це лише мить. Спочатку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Придніпровська залізниця продовжує створювати умови для безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до вокзальної інфраструктури

На Придніпровській залізниці створюють умови для вільного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до вокзальної інфраструктури. Цьогоріч підприємством придбано ручні телескопічні рампи з легкосплавних матеріалів, які забезпечують пасажирам із вадами рухового апарату можливість долати будь-які перешкоди на своєму шляху. Ці рампи передано на всі вокзали Придніпровської магістралі, насамперед, у Саках та Євпаторії, що є традиційними містами курортного відпочинку та оздоровлення інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)