Автозавод Васадзе забезпечить інвалідів автомобілями на 44 млн грн

Запорізький автомобільний завод, підконтрольний депутату Верховної Ради Таріелу Васадзе з Партії регіонів, поставить державі 678 автомобілів для забезпечення інвалідів.
Про це йдеться в повідомленні Фонду соцстраху від нещасних випадків на виробництві, який виступив замовником.

Детальніше…Додати коментар (0)

Крик душі

Ми, мешканці міста Новомосковська, здебільшого люди поважного віку, ветерани, в відчаї від того, що твориться в нашому місті. Знаємо, що зараз скрізь таке, але коли це торкається особисто, мовчати просто неможливо.
А мова йде ось про що:

Детальніше…Додати коментар (0)

Інвалідні візки через бордюри не літають

Інвалідні візки через бордюри не літають

Поза сумнівів, більшість світловодців позитивно сприймає заміну на “ленінській” — від вулиці Паркової до центральної площі — старих, вже доволі зношених бордюр на нові.
І тутешні інваліди-візочники, також, не позбавлені естетичного смаку. Але є одне “але”. І воно нездоланне у прямому сенсі цього слова. Доказом цього стала наша зустріч в районі 3-ї школи із візочником Юрієм Борщем, який, чухаючи потилицю, кумекав, як йому бути тепер.

Детальніше…Додати коментар (0)

Смертельна пастка для «лінивих»

Смертельна пастка для «лінивих»

Нормальне життя чи короткий “кайф”? Для всіх тих, хто свідомо чи через дурість обирає останнє, перше, як правило, невдовзі стає практично недосяжним. За винятком небагатьох людей, котрим удалося вирватися з наркотичної пастки назавжди, більшість наркозалежних ідуть пекельним шляхом у нікуди. В обмін на нетривалу ейфорію, вони потім приречені на постійні втрати: загублене здоров’я, зруйновані сім’ї, скалічені долі — власні та рідних, невикористані можливості і нездійсненні мрії, біль, хвороби, безвихідь, смерть. А починалося все так приємно й весело… з «косячка» травички в колі друзів і знайомих.

Детальніше…Додати коментар (0)