Вітаємо Савельєва Михайла та Беспалову Наталію – переможців Чемпіонату України зі спортивних танців на візках

В місті Києві на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України пройшов Чемпіонат України зі спортивних танців на візках. У змаганнях взяли участь спортсмени з Київської, Чернігівської, Рівненської, дніпропетровської, Миколаївської, Полтавської, Донецької , Івано-Франківської областей та міст Києва і Севастополя. Всього у змаганнях взяло участь 48 спортсменів: 25 чоловіків та 23 жінки. Змагання проводились згідно положення та правил технічного комітету зі спортивних танців на візках міжнародного Паралімпійського комітету (WDSC-IPC) та обслуговувались колегією суддів, яка складалась з 7 чоловік, з них 3 судді Міжнародної категорії. В категоріях «ДУЕТ» та «Комбі» була представлена Європейська та Латиноамериканська програма.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чужої біди не буває

Чужої біди не буває

Літо – пора відпочинку та подорожей. Особливо прекрасна влітку природа – шумить зеленими листками ліс, дозрівають ягоди, розквітають квіти. Приємно зайти в сутінок лісу й зникнути від денної спеки.
Але не всі однаково можуть милуватися цією красою: є люди, які по-особливому живуть, по-особливому відчувають і по-особливому cприймають світ. Це – діти та молодь з особливими потребами, які проходять реабілітацію в комунальному закладі …

Детальніше…Додати коментар (0)