Медична інженерія: не міф, а реальність!

Виповнилося 20 років кафедрі системного програмного забезпечення ОНПУ – одній з перших з даного профілю в Україні.
У 1993 році, коли кафедра створювалася, перед її колективом ставилося завдання підготовки фахівців з розробки програмного забезпечення для автоматизованих систем, застосовуваних у наукових, промислових, торговельних, фінансових установах. Серед перших на ній було відкрито напрям підготовки «Комп’ютерні науки». За 2 десятиріччя підготовлено понад тисячу магістрів та спеціалістів, захищено 16 кандидатських та 2 докторські дисертації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Фестиваль “Мукачево запрошує друзів” пройде завтра в місті над Латорицею (ФОТО)

5 серпня, в малому залі Мукачівської міської ради пройшло засідання за участі організаторів фестивалю художньої самодіяльності інвалідів зору “Мукачево запрошує друзів” та представників міської влади під головуванням Михайла Лабоша.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проверочное слово

Проверочное слово

Состоялось первое заседание совещательного комитета при правительственном уполномоченном по правам инвалидов. Представители объединений инвалидов жаловались на отсутствие свободы передвижения, социальной адаптации и невнимание со стороны государства. В ответ омбудсмен пообещал изучить проблемы людей с ограниченными возможностями и раскритиковал чернобыльцев, митингующих под Кабинетом министров.

Детальніше…Додати коментар (1)

До уваги мас-медіа: в Україну повертаються дефлімпійці! Акредитація на зустріч обов’язкова!

До уваги мас-медіа: в Україну повертаються дефлімпійці! Акредитація на зустріч обов’язкова!

У понеділок, 5 серпня, о 18:00 в аеропорту Бориспіль, в терміналі F, урочисто зустрічатимуть учасницю високого міжнародного спортивного форуму – ХХІІ літніх Дефлімпійських ігор, що проходили з 25 липня по 4 серпня 2013 року в Софії, – національну дефлімпійську збірну команду України

Детальніше…Додати коментар (0)

Завдяки горю знайшов щастя

Ігор стояв перед дзеркалом. Через дві години він на віки обвінчається із коханою жінкою. Сказати, що не хвилюється, нічого не сказати. Руки тремтять, на лоба виступив холодний піт, серце тріпоче так, що, здавалося б, от-от і вистрибне. «Щось таке я вже відчував, але раніше, у минулому житті», – із сумом подумав юнак і зробив крок назустріч своїй долі…

Детальніше…Додати коментар (0)