Безкоштовне харчування гарячими обідами для малозабезпечених громадян похилого віку та інвалідів

01.08.2013 р. в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва за адресою: вул. Рогнідинська 4-б розпочалось безкоштовне харчування гарячими обідами для малозабезпечених громадян за рахунок коштів, виділених на виконання міської цільової програми «Турбота. На зустріч киянам на 2011-2015 рр.»

Детальніше…Додати коментар (0)

В рахівському селі Лазещині забувають про інвалідів (ВІДЕО)

Так, рідні брат і сестра й досі живуть у аварійному столітньому будинку, дах якого може впасти на прикутого до ліжка інваліда. Власних сил, тим більше коштів в стареньких немає, а на допомогу від держави вже не мають надій.

Детальніше…Додати коментар (0)

До вашої уваги відео про обслуговування пасажирів із обмеженими можливостями в аеропорту «Бориспіль»

Концепція «Аеропорт для всіх», яка впроваджується в «Борисполі», забезпечує його доступність для всіх категорій пасажирів, у тому числі для пасажирів, які потребують особливої уваги. Термінали аеропорту обладнані пандусами, ліфтами, ескалаторами. Спеціально підготовлений персонал аеропорту допомагає таким пасажирам пройти реєстрацію, митний та паспортний контроль, а для доставки їх на борт літака в аеропорту використовується спеціальна машина — амбуліфт.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вулиця Шевченка буде однорівневою (ФОТО)

БРІЗ отримав стривоженого листа від Представника Національної асамблеї інвалідів України Миколи Макара щодо встановлення бруківки на цій вулиці: “Я займаюся питанням доступності людей з інвалідністю до об’єктів соціального та громадського значення, – пише нам пан Микола, – інвалід, згідно “Конвенції про права інвалідів” ст.9, має право на рівні з усіма заїхатизайти в той чи інший магазин, аптеку, школу чи перейтипереїхати вулицю в доступному для нас місці”.

Детальніше…Додати коментар (0)