Черепасі-інваліду подарували протези ласти

Логгерхеду, або головастій морській черепасі, що мешкає в японському океанаріумі та втратила передні ласти, ймовірно, у результаті нападу якоїсь акули, подарували штучні кінцівки. Ці лапи кріпляться до тіла тварини за допомогою спеціального жилета, котрий дуже надійно тримається та не ковзає під час плавання.

Детальніше…Додати коментар (0)

Творчість як стиль життя

художниця Владлена Горбунова

«Що є – «Творчість»? Напевне, стиль життя, основа, навколо якої обертається усе інше. Не завжди все було гладко. Бували періоди, коли під впливом проблем і турбот творчість відходила на другий план, у такі періоди я не могла малювати. Але раз за разом все одно або сама, або під впливом обставин повертаюся до цього. З’являється відчуття, що це моє покликання, а спроби відволіктися на щось інше – це наносне, лушпиння, що не приносить справжнього задоволення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Українські ЗМІ допоможуть «Читати на рівних»

Українські ЗМІ допоможуть «Читати на рівних»

Вже 36 видавничих домів підтвердили участь у благодійному проекті «Читати на рівних». Про це йдеться у прес-релізі, наявному у розпорядженні Укрінформу.
«Вже 36 видавничих домів підтвердили, що підтримують кампанію, а це означає, що в 110 друкованих виданнях із загальним разовим накладом близько 6 млн екземплярів буде розміщено макети, що закликають пожертвувати гроші на книги для незрячих дітей», – зазначається у прес-релізі.

Детальніше…Додати коментар (0)