Біг з бар’єрами, або погляд на столицю очима людини в інвалідному візку

Попри «турботу влади» тисячі людей, яких доля прикувала до інвалідних візків, пересуваючись містом, долають численні перешкоди, непомітними для ока, але дуже відчутні для коліс.
24 липня минулого року Міністерство інфраструктури своїм наказом № 411 урочисто затвердило «Програму зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів транспортно-дорожньої, туристичної інфраструктури та поштового зв’язку на 2012–2016 роки».

Детальніше…Додати коментар (0)

Хто більший інвалід: Рудьковський чи Мельник?

«Треба влаштувати перегони серед українських політиків на інвалідних візках, – запропонував у себе в блозіСергій Руденко. – При владі вони пересуваються виключно на “мерсах”, а потрапивши на лаву підсудних – на інвалідних візках». «Спершу “косив” Рудьковський – після польоту до Парижу із Ніколаєнко. Тепер ось “дурку” включає Петро Мельник…

Детальніше…Додати коментар (0)

Конференція для батьків дітей з аутизмом “Методика прикладного аналізу поведінки (АВА)”

З 16 по 18 липня в київській психіатричній лікарні пройшла конференція для батьків дітей з захворюваннями спектру аутизму. Ми поговорили з учасниками та організаторами конференції. Вони розповіли, які питання висвітлювали на конференції і свої враження про неї.

Детальніше…Додати коментар (0)