Мрії збуваються

У Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Івасюка відбулась презентація робіт «Мої мрії…» Дмитра Мігалецького. Цей художник – слухач Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів, і виставку організували у рамках проекту «Простягни руку допомоги» як програму «Бібліоміст».

Детальніше…Додати коментар (0)

Вишиванки прикутої до ліжка мешканки Тернопільщини продають по всьому світі

Вишиванки прикутої до ліжка мешканки Тернопільщини продають по всьому світі

Ця дівчина ніколи не була за кордоном, але у багатьох країнах світу вже є її вишивки. Завдяки ниткам, голці та барвистим орнаментам на полотні вона зуміла полюбити життя і знайти сили, щоб боротися за свої майбутнє.
Талановита вишивальниця з Копичинців Ніна Данилевич вражає своєю щирістю, оптимізмом і неймовірною працьовитістю. Вона навчилася тримати голку ще в трирічному віці і відтоді не залишала її. У сім років вишила свою першу подушку, а вже у дванадцять відбулася її персональна виставка в Гусятинському краєзнавчому музеї, на якій вона представила більше сотні своїх робіт. Зокрема, 70 різних подушок та кілька десятків рушників.

Детальніше…Додати коментар (0)

Справою свого життя називають англійські благодійники допомогу українським дітям

Вони ініціювали зустріч із представниками місцевої влади, бо дуже переймаються подальшою долею центру, адже фінансова скрута торкнулася й країн Європи, тож обсяги іноземної благодійної допомоги зменшуються. “Щороку ми надавали “Відродженню” до 110 тис. фунтів допомоги, тепер же на наступний рік розраховуємо десь на 30 тис. фунтів”, – турбується Джордж Мілз.

Детальніше…Додати коментар (0)

Державна служба зайнятості на ринку соціальних послуг

Ситуація на ринку праці України характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі, послуг – 13% та професіоналів – 14%; на робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин – 16%; кваліфікованих робітників з інструментом – 21%.

Детальніше…Додати коментар (0)