Цьогоріч десятки людей повернуться із Криму інвалідами через необережне пірнання (ВІДЕО)

1 23 6 383836960 2. пірнання, хребта

Лише у Севастополі важкі травми хребта отримали 10 осіб.

Стрибнув у море і виплив калікою, якщо взагалі не загинув. У Севастополі за останній місяць до місцевої лікарні потрапили 10 людей з важкими переломами хребта після пірнання.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінсоціполітики надаватиме податкові пільги підприємствам, які працевлаштували інвалідів

1 27 trudoustrojstvo-invalidov 1. інвалідів

Кабінет міністрів наділив Міністерство соціальної політики правом приймати рішення про надання дотацій та податкових пільг підприємствам, які працевлаштовують інвалідів, за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів. Про це йдеться в постанові уряду № 518 від 17 липня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Міністерство інфраструктури враховуватиме рекомендації громадських організацій осіб з обмеженими фізичними можливостями під час розробки нормативних документів

1 23 4 1358839698 pandus. обмеженими фізичними можливостями

Міністерство інфраструктури України звертає увагу підпорядкованих підприємств, установ та організацій установ на обов’язковому врахуванні пропозицій та рекомендацій громадських організацій осіб із обмеженими фізичними можливостями при розробці нормативних документів та проектної документації на будівництво та реконструкцію об’єктів інфраструктури.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінінфраструктури та Національна Асамблея інвалідів планують запровадити для персоналу транспортних підприємств спеціальне навчання по обслуговуванню маломобільних пасажирів

1 04 3 5407. маломобільних, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Міністерство інфраструктури України разом із Національною Асамблеєю інвалідів України вивчить можливість проведення для персоналу усіх залізничних вокзалів, автостанцій, аеропортів та відділень поштового зв’язку спеціального навчання по обслуговуванню маломобільних пасажирів. Про це йшлося під час спільної наради із представниками громадських організацій осіб із обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мініфраструктури проводить системну роботу щодо створення належних умов доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів транспорту та поштового зв’язку

1 14 7 7a0852f7c683f4a8140bad 2. доступності, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Національна Асамблея інвалідів України підтримує роботу Міністерства інфраструктури щодо поетапного усунення бар’єрів по доступу осіб із обмеженими фізичними можливостями до об’єктів транспортно-дорожньої інфраструктури та поштового зв’язку.

Детальніше…Додати коментар (0)