Інсталяція «Розмаїття в унісон»

1 03 IMG 8889 2. розмаїття в унісон, інсталяція

«Розмаїття в унісон» – нова мобільна виставка в рамках проекту «Інсталяція: вуличні галереї». Відкриття виставки відбулося 23 серпня в Маріїнському парку міста Києва. На заході були присутні представники від організаторів: Благодійної фундації «Відкриті серця», Творчої майстерні «Артос», «Української асоціації художників». Подія відбулася за інформаційної підтримки інформаційного агентства «Інтеркультура».

Детальніше…Додати коментар (0)

Как начиналась борьба за права инвалидов

1 23 6 1259852835136180b 2. права инвалидов

В 70-х годах прошлого века стало очевидно, что КПСС и КГБ теряют контроль над общественными процессами. В это время создаются первые независимые профсоюзы, творческие объединения, правозащитные группы и т. д. Не контролируемые властью процессы затронули и наиболее бесправные социальные слои, в том числе и инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Криму родина інвалідів, у якої чиновники забрали здорову дитину, хоче повернути її через суд (ВІДЕО)

1 02 383841908 2. інвалідів

У людей забрали єдине щастя у житті.

Кримська родина інвалідів, у якої відібрали дитину, намагається через суд повернути немовля. Зараз дівчинка живе в лікарні. Батьки позиваються до cімферопольської соцслужби у справах дітей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Дончане одержали победу на международном фестивале «Витебск-2013»

1 02 137778294264296b 2. филос, инвалидов

Для соседней Беларуси фестиваль «Славянский базар» в Витебске – это главное культурное событие года. Кроме того, этот фестиваль является главным культурным символом Беларуси для мирового сообщества. Он остается верным великой миссии искусства: нести в мир красоту и гармонию. В фестивальные дни город на Двине становится столицей всемирной ярмарки искусств.

Детальніше…Додати коментар (0)

Представники Олексія Журавка оцінили якість профпідготовки осіб з інвалідністю

1 16 15874456 2. реабілітації, інвалідів

Важливим напрямом соціальної роботи є сприяння професійній підготовці інвалідів. І провідне місце в сфері підготовки кадрів з обмеженими можливостями займають центри професійної реабілітації інвалідів. Аби ознайомитися з умовами навчання в одній із таких установ представники Урядового уповноваженого з прав інвалідів завітали до Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів, що знаходиться в с. Лютіж Київської області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Творчість дітей з обмеженими можливостями – в полі зору Урядового уповноваженого з прав інвалідів

1 02 a a786f1b7. студія дімфо, інвалідів

Київ. 29 серпня 2013 року в майстерні Творчого об’єднання дітей та молоді з фізичними обмеженнями «Студія ДІМФО» відбулася зустріч представників Урядового уповноваженого з прав інвалідів Олексія Журавка з юними митцями та керівництвом цього громадського об’єднання.

Детальніше…Додати коментар (0)

За 7 місяців спецвагонами для перевезення людей з особливими потребами скористався 1161 пасажир

1 04 000624 381618. обмеженими фізичними можливостями, особливими потребами, інвалідів

Укрзалізниця опікується питаннями адаптації людей з обмеженими фізичними можливостями на залізничному транспорті, створює усі умови для безбар’єрного доступу до об’єктів залізничної інфраструктури та забезпечує перевезення людей з особливими потребами у спеціальних вагонах та на спеціально виділених місцях.

Детальніше…Додати коментар (1)

Особые условия

1 02 17769 2. инвалидов, ограниченными физическими возможностями

Всемирная организация здравоохранения отмечает, что в мире до 20 % человек имеют инвалидность. В Украине из общего числа жителей насчитывается 6 % лиц с ограниченными физическими возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)