Майже 250 медалей привезли спортсмени-інваліди Харківщини з всеукраїнських змагань

Майже 250 медалей привезли спортсмени-інваліди Харківщини з всеукраїнських змагань. рекреаційних іграх

25 вересня до Харкова з VIIІ Всеукраїнських рекреаційних ігор і VII Молодіжних ігор, які проходили в сел. Залізний Порт Херсонської області, повернулися спортсмени з особливими потребами. У збірній Харківської області було 52 людини з 16 громадських організацій інвалідів. Спортсмени області вибороли 249 медалей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Наталія Королевська на сесії Генеральної Асамблеї ООН: В Україні кількість працевлаштованих людей з особливими потребами зросла майже у 1,5 рази

1 08 8 34516 1. особливими потребами, інвалідністю

В Україні створені умови, завдяки яким кількість людей з особливими потребами, які працюють, зросла майже у 1,5 раза – до 725 тисяч. Про це заявила Міністр соціальної політики Наталія Королевська, виступаючи на засіданні високого рівня 68-ї Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку з теми «Шлях вперед: порядок денний у галузі розвитку, що охоплює питання інвалідності, до 2015 року і на наступний період».

Детальніше…Додати коментар (0)

Всеукраїнська конференція «Конвенція ООН про права інвалідів: 4 роки практичної дії»

Всеукраїнська конференція «Конвенція ООН про права інвалідів: 4 роки практичної дії». конвенції оон про права інвалідів

У Національному університеті «Острозька академія» 20-21 вересня відбулася Всеукраїнська конференція на тему: «Конвенція ООН про права інвалідів: 4 роки практичної дії». Серед організаторів — Міністерство соціальної політики України, Державна служба з питань інвалідів та ветеранів, Інститут права ім. І. Малиновського та інші.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Україні щороку реєструється 12 тисяч інвалідів праці

1 27 1 173994 2. інвалідів

Через недотримання правил безпеки на підприємствах в Україні щороку реєструється близько 12 тисяч інвалідів праці.

Про це повідомив заступник голови Федерації профспілок України Сергій Українець у вівторок під час засідання "круглого столу".

Детальніше…Додати коментар (0)

У симферопольских женщин-инвалидов пообещали не отбирать новорожденных

У симферопольских женщин-инвалидов пообещали не отбирать новорожденных. инвалидов

Будущим мамочкам, имеющим инвалидность, не стоит доверять слухам и беспокоится о том, что их новорожденных детей кто-либо может отобрать. Об этом 23 сентября в ходе выездного совещания в гериатрическом пансионате заявил заместитель городского головы Илья Глазков.

Детальніше…Додати коментар (0)

Луганские центры социальной реабилитации детей-инвалидов готовятся работать по новым стандартам

Луганские центры социальной реабилитации детей-инвалидов готовятся работать по новым стандартам. детей-инвалидов, реабилитации

Приоритетным направлением социальной политики государства является социальная защита детей-инвалидов и детей с проблемами развития. Луганская областная власть также уделяет этому вопросу особое внимание.

Детальніше…Додати коментар (0)