На Закарпатті інваліди вирішили долати бар’єри у доступі до судів та правоохоронців

На Закарпатті інваліди вирішили долати бар’єри у доступі до судів та правоохоронців. доступності

25 вересня 2013 року у місті Ужгород відбулась регіональна зустріч представників-партнерів Фонду «Право і Демократія» з організаціями, які здійснюють захист прав та інтересів осіб з обмеженими фізичними можливостями. Під час зустрічі обговорювалась необхідність об’єднання зусиль громадськості та засобів масової інформації спрямованих на покращення умов доступності до суду осіб з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Особенный” ребенок: правила общежития

1 05 4 deti04 2. особенных детей

Родителям, которые смогли принять, понять и полюбить "особенного" ребенка, предстоит следующее, причем пожизненное, испытание – совместная жизнь с ним. Дело это непростое, хотя и несложное, если соблюдать определенные правила общежития.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Новому Бузі відкрили Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів – вже шостий в Миколаївській області

В Новому Бузі відкрили Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів – вже шостий в Миколаївській області. дітей-інвалідів, реабілітації

24 вересня у місті Новий Буг відбулося відкриття районного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Відтепер в області функціонує шість таких закладів.

«Миколаївщина унікальна в цьому плані, – відзначила заступник голови облдержадміністрації Наталя Іванцова під час церемонії відкриття Центру.

Детальніше…Додати коментар (0)

За вимогою прокуратури тячівських посадовців притягли до відповідальності за порушення прав людей з обмеженими фізичними можливостями та порушення при видачі субсидій

За вимогою прокуратури тячівських посадовців притягли до відповідальності за порушення прав людей з обмеженими фізичними можливостями та порушення при видачі субсидій. путівки, субсидії

За результатами перевірки проведеної прокуратурою Тячівського району щодо додержання місцевим управлінням соціального захисту населення законодавства, щодо захисту прав людей з обмеженими фізичними можливостями до відповідальності вже притягнуто 4 посадовців.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві відкрили виставку картин, мальованих ногами

У Києві відкрили виставку картин, мальованих ногами. дівчинки

Картини, намальовані ногами. У Києві відкрилася виставка робіт 17-річної сумчанки, яка через важку форму ДЦП не може ходити, говорити і навіть ворушити руками.

Тримати пензель Дарії доводиться винятково пальцями ніг. Ними вона і створює на полотні свої мистецькі твори.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ужгород прийматиме Чемпіонат України з більярду. Закарпатці вже готуються

Ужгород прийматиме Чемпіонат України з більярду. Закарпатці вже готуються. більярду

Україна проходить важкий шлях становлення і її громадянам живеться нелегко. В таких умовах, особливо сутужно приходиться і людям з ураженням опорно-рухового апарату та вадами розвитку. Вони на рівні з іншими працюють, навчаються, багато є й таких, хто зневірився у власних силах та не розраховує на підтримку оточуючих.

Детальніше…Додати коментар (0)