«Маяк» – летний лагерь для детей с аутизмом

«Маяк» – летний лагерь для детей с аутизмом. аутизмом

На живописном побережье Азовского моря, второе лето подряд, лагерь «Маяк» гостеприимно принимал у себя деток с расстройствами аутистического спектра. Двухнедельный поведенческий лагерь для семей, воспитывающих детей c аутизмом удалось организовать усилиями Бердянского центра «Цветные ладошки» и неимоверной энергией Благотворительного фонда «Ассоциация родителей детей с аутизмом».

Детальніше…Додати коментар (2)

У прес-студії “Сегодня Мультимедиа”, відбулася онлайн-конференція на тему “Як в Україні реалізовується право на освіту, дітей з особливими потребами.” (ВІДЕО)

У прес-студії “Сегодня Мультимедиа”, відбулася онлайн-конференція на тему “Як в Україні реалізовується право на освіту, дітей з особливими потребами.” (ВІДЕО). особливими потребами

1 жовтня, в 11:00, у прес-студії "Сегодня Мультимедиа", відбулася онлайн-конференція на тему "Як в Україні реалізовується право на освіту, дітей з особливими потребами."

Детальніше…Додати коментар (0)

Русский опыт реабилитации в Украине

Русский опыт реабилитации в Украине. дитина з майбутнім, аутизмом, реабилитации

В Киеве в школе-саду «Дитина з майбутнім» в сентябре прошел двухдневный семинар московского Центра реабилитации инвалидов детства «Наш солнечный мир» для педагогов, работающих с детьми с аутизмом, а также родителей таких детей. Приглашение специалистам из России поступило от Фонда помощи детям с синдромом аутизма «Дитина з майбутнім».

Детальніше…Додати коментар (0)

Ужгородська спецшкола (ВІДЕО)

Ужгородська спецшкола (ВІДЕО). інвалідів

Дітей з обмеженими можливостями на Закарпатті інтегрують у суспільство. В області діє вісім спеціалізованих шкіл, в яких є можливість втілювати ініціативи Президента щодо підвищення соціального захисту інвалідів. Зокрема, в Ужгороді працює школа-інтернат, де навчаються діти зі зниженим слухом. Із 2007 року молодь тут здобуває повну середню освіту. У цьому їм допомагають майже півсотні викладачів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Голова ОДА: «На Черкащині за 8 місяців цього року працевлаштовано 392 інваліда»

Голова ОДА: «На Черкащині за 8 місяців цього року працевлаштовано 392 інваліда». інвалідів

Передумовою перетворення України в заможну європейську державу є не лише реформування економіки, медицини, освіти, освітньої та інших сфер. Це, насамперед, дбайливе ставлення до кожного її громадянина, а надто – до людей з особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)