В Феодосии центр реабилитации пока не открылся

1 09 v-feodosii-tsentr-reabilitatsii-poka-ne-otkrylsya foto-iz-arkhiva-gazety 2. реабилитации

В октябре планировалось открытие центра медико-социальной реабилитации для детей-инвалидов при феодосийской детской поликлинике. Центр официально еще не открылся, но дети не остаются без помощи.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Ваша дочь протянет не больше месяца, — говорили врачи. — С такими травмами не выживают»

1 08 170640w200zc0 1 2. алины стародубцевой

После того как на 23-летнюю студентку театрального вуза Алину Стародубцеву упало дерево, медики были уверены, что девушка если и выживет, то навсегда останется тяжелым инвалидом. Но Алина, несмотря на неутешительные прогнозы, заново научилась сидеть и недавно сделала первые шаги. Достижения девушки, на лечение которой деньги собирали всем миром, врачи называют чудом.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кривому Розі живе один-єдиний професійний перекладач із мови жестів

1 08 glyhi 2. утогу, глухих, мови жестів

Скільки в Кривому Розі людей, які вважаються глухими, точно не відомо. Однак тільки на обліку в місцевій організації Українського товариства глухих (УТОГ) перебуває 600 осіб. Як правило, всі ці люди стали глухими внаслідок ускладнень, викликаних захворюваннями у дитячому віці. І всі вони, аби порозумітися з нами, потребують посередника.

Детальніше…Додати коментар (0)

Глава Совета министров АРК посетил Национальный центр параолимпийской и дефлимпийской подготовки

1 08 20130930SMARKA0624 2. дефлимпийской, инвалидов, ограниченными физическими возможностями, параолимпийской, реабилитации

30 сентября в рамках рабочей поездки в поселок Заозерное (г. Евпатория) Председатель Совета министров Крыма Анатолий Могилев посетил Национальный центр параолимпийской и дефлимпийской подготовки и реабилитации инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (0)

Південно-Західна залізниця піклується про пасажирів з особливими потребами

1 18 2 5407. обмеженими фізичними можливостями, особливими потребами, інвалідів

Прес-служба Південно-Західної залізниці інформує, що на вокзалі станції Київ-Пасажирський проводиться постійна робота зі створення комфортних умов для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Дніпропетровщині презентували інтернет-проект «Бар’єрів нема»

1 08 0 1 2. доступності

Президент України Віктор Янукович у нових Соціальних ініціативах акцентує увагу на підвищенні якості життя людей. У першу чергу, мова йде про ті категорії населення, які потребують допомоги і підтримки держави. Особлива увага в Соціальних ініціативах приділяється людям з обмеженими фізичними можливостями. Тому завдання влади – створити максимально комфортні умови життя для цієї категорії населення.

Детальніше…Додати коментар (0)