Проблеми закарпатців з інвалідністю можна вирішувати. Принаймні, таке бажання є!

1 24 P03021873 2. інвалідністю, інтелектуальними проблемами

На Закарпатті триває пілотний проект щодо реформування надання психіатричної допомоги й послуг для людей із інтелектуальними проблемами.

Адаптацією в суспільство та наданням послуг людям із обмеженими можливостями сьогодні займаються спеціальні центри, створені практично в усіх областях України.

Детальніше…Додати коментар (0)

На базі одного із медичних закладів Львівщини буде створено центр кохлеарної імплантації і реабілітації

1 25 f 10861638301378368704. кохлеарної імплантації, реабілітації

Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА розробляє проект щодо створення на базі одного із медичних закладів Львівщини центру кохлеарної імплантації і реабілітації. До проекту залучені фахівці ДУ «Інституту оториноларингології ім.проф.О.С.Коломійченка Національної Академії медичних наук України».

Детальніше…Додати коментар (0)

Друге народження Новобузького центру соціальної реабілітації для дітей-інвалідів

1 05 16254662. дітей-інвалідів, реабілітації

Нещодавно відбулося відкриття нового корпусу Центру соціальної реабілітації для дітей-інвалідів Новобузького району. Захід відвідали заступник голови облдержадміністрації з соціальних та гуманітарних питань Н.Б. Іванцова, директор департаменту соціального захисту населення ОДА О.В. Сивопляс, директор Державного комплексу соціальної реабілітації дітей-інвалідів (м. Миколаїв) Г.М. Тазарачева…

Детальніше…Додати коментар (0)

США допоможуть у реабілітації дітей-інвалідів у Дрогобичі

1 01 54643 1. дітей-інвалідів

У Дрогобичі стартував проект «Сходинки подолання – кроки до кардинальних змін», який реалізовує місцеве добровільне товариство захисту дітей-інвалідів «Надія» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Детальніше…Додати коментар (0)