Олексій Журавко закликав підтримати підприємства громадських організацій інвалідів

1 04 8 zhuravko maksimenko 31102013 2. олексій журавко, інвалідів

Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко та голова Центрального правління Українського товариства глухих Юрій Максименко під час робочої зустрічі обговорили проблемні питання виробництва та збуту продукції підприємств громадських організацій інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Цукровий діабет молодшає

1 04 7 2559 2. цукровий діабет

У нашій країні понад мільйон хворих на цукровий діабет. Але офіційна статистика не відображає реального стану справ. Лікарі наголошують, що кількість невиявлених випадків недуги у 2–2,5 раза більша. За останні роки хвороба не лише прогресувала, а й молодшала. Насамперед фахівців непокоїть поширення ЦД серед дітей до 6 років. Усі хворі малюки – інваліди, адже потребують постійної терапії інсуліном.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорізькі лікарі пришили пацієнту відрубану руку і відновлюють її функціональність

1 04 6 Likari--Mikola-Krasnopyorov-oglyadaye-pacienta 2. відновлення, кисті, мікрохірургії, операції

У Запорізькому міжобласному центрі відновної хірургії кісток і суглобів 9-ї міськлікарні після важкої, але успішної операції з реплантації кисті проходить реабілітацію 51-річний Ігор Лебідь.

Детальніше…Додати коментар (0)

Детские садики для особенных малышей

1 04 5 zhenia1 2. дцп, аутисты, реабилитации

Школьное и дошкольное образование детей с ограниченными возможностями организовать проблематично. Очень важно дать ребенку нужные знания в нужное время. Первоначальный этап формирования интеллекта – от рождения до трех лет. На этом этапе развития родители должны проследить, чтобы малыш развивал мелкую моторику, познавал мир: он должен рисовать, играть с другими детками, все щупать и «пробовать на вкус».

Детальніше…Додати коментар (0)

В Артемовске нереально самостоятельно сдать анализы инвалиду-колясочнику

1 04 4 img 4863 138331075454 1 2. доступності

Доступность городских поликлиник для маломобильной группы совершенно не обеспечена. Если заехать в помещение ЦРБ можно двумя способами, то попасть в лабораторию или в кабинет диагностики самостоятельно невозможно.

Детальніше…Додати коментар (0)

На донецких парковках появилось немало «мнимых инвалидов»

1 04 3 parking kiev5 2. инвалидов

На прошлой неделе в социальных сетях началась импровизированная акция «Стоп, хам!». Инициировали ее неравнодушные дончане, возмущенные тем, что парковочные места для автомобилей инвалидов чаще всего занимают машины вполне здоровых владельцев. Пока что фотографии нарушителей жители Донецка публикуют на своих аккаунтах. Но, возможно, скоро эти фотофакты получат более широкое распространение.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кременчугский фильм о спортсменах-инвалидах завоевал награду (ВИДЕО)

1 04 2 1383296862 berezil-nagrada-za-film 2. березіль

Детская видеостудия “Березіль” привезла со Всеукраинского фестиваля своеобразный “Оскар”.

Документальная кинолента “Подолання” воспитанников кременчугской детской видеостудии «Березіль» отмечена 5-м Открытым Всеукраинским фестивалем экранных искусств «Молодое кино Украины».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Луцьку в особливих діток – особлива крамниця

1 04 1 jJmZaTCkeG8 2. студії

У Луцьку мистецька студія відкрила квітково-сувенірний магазин, щоб діти-інваліди мали змогу творити. У «3 Roses» продаватимуть дизайнерські дрібнички зроблені не лише мамами діток-інвалідів, які безкоштовно займаються у студії «Творчість», але й ними самими. Вторговане втрачатимуть на підтримку творчості неповносправних дітей.

Детальніше…Додати коментар (0)