Олексій Журавко: Доступ інвалідів до інформації – одна з умов їх інтеграції у суспільство

1 05 Vyshniakov 01112013 2. інвалідів, інтеграції

Представники Урядового уповноваженого з прав інвалідів Олексія Журавка завітали до Центральної спеціалізованої бібліотеки для сліпих імені М. Островського. Вони ознайомилися з досвідом роботи бібліотеки, оглянули читальний зал, методико-бібліографічний відділ, відділ сучасних інформаційних технологій.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проект “Реабілітація маломобільних людей з інвалідністю”

1 13 1990-1u 1. доступності, маломобільних, інвалідністю

ВОГО “Фонд місцевого розвитку” та ГО “Євроклуб “Право та Захист” розпочали проект «Реабілітація маломобільних людей з інвалідністю Волинської області» у партнерстві з Комітетом доступності інвалідів і інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у Волинській області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Жизнь в рамках: возможности – ограниченные, но не желания

1 05 387421 2. инвалидов

Макеевка. Здоровье, как счастье, – когда оно есть, его присутствие в нашей жизни кажется незаметным. Чтобы понять, что такое жизнь с ограниченными возможностями, попробуйте хотя бы раз самостоятельно пройти по улице с закрытыми глазами или, например, совершить генеральную уборку дома с помощью только одной руки…

Детальніше…Додати коментар (1)

Відбулись ІІІ обласні спортивно-рекреаційні ігри для людей з інвалідністю

1 05 854215 2. інвалідних візках, інвалідністю

В Івано-Франківську в спортзалі Прикарпатського Юридичного інституту УВС відбулись ІІІ обласні спортивно-рекреаційні ігри для людей з інвалідністю на інвалідних візках. Майже 50 людей на інвалідних візках грали в хокей, крокет, бочка, дартс та настільний теніс.

Детальніше…Додати коментар (0)