Презентація нового проекту «Спікерське бюро» (ВІДЕО)

1 08 951425. аік, козлюк, спікерське бюро, інвалідністю

7 листопада, об 11.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі) відбулася презентація нового проекту «Спікерське бюро». Організатор – БФ “АІК”.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Спікерське бюро» починає роботу

1 08 DSC 5569 2. спікерське бюро, інвалідністю

З 31 жовтня по 3 листопада, в готелі «Верховина» в Києві, пройшов семінар в рамках проекту «Спікерське бюро». Проект передбачає створення позитивного образу людини з інвалідністю у суспільстві. Для виконання цієї мети, активна молодь з інвалідністю буде відвідувати державні центри обслуговування людей і власним прикладом показувати, що людина з обмеженими можливостями хоче і може бути інтегрована в соціум.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Международное общество за объединение усилий»: Инна Сергиенко об итогах Х Международного конгресса «Аутизм-Европа»

1 08 1 1 2. аутизмом

Инна Сергиенко, Консул европейской ассоциации «Аутизм-Европа» и основатель МОО «Дитина з майбутнiм» – частый гость на мероприятиях международного уровня, где обсуждаются проблемы аутизма. Она не только аккумулирует опыт всех стран мира, но и делится с мировым обществом украинскими реалиями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди проведуть тренінги для держслужбовців у Києві

1 27 1 173994 2. спікерське бюро, інвалідністю

Молодь з інвалідністю міста Києва проведе для фахівців державних установ гуманітарної сфери семінари з питань зміцнення поваги до прав і гідності людей із вадами.

Про це під час презентації проекту “Спікерське бюро” повідомила президент благодійного фонду розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів “АІК” Юлія Козлюк.

Детальніше…Додати коментар (0)

В обласному соцзахисті розповіли де професійно навчають інвалідів

1 16 15874456 2. реабілітації, інвалідів

Провідна роль у забезпеченні раціонального працевлаштування осіб з обмеженими можливостями належить професійній реабілітації. Вказаний вид реабілітації дає змогу підвищити рівень зайнятості та конкурентоспроможності людей з інвалідністю на ринку праці та прискорити їх інтеграцію у суспільство.

Детальніше…Додати коментар (0)

В рамках государственных и муниципальных программ одесситам с проблемами зрения оказывается помощь

1 08 DSC 0130 1 2. нарушением зрения, слепых

5 ноября 2013 года в Одессе на базе областной организации Украинского общества слепых состоялся круглый стол на тему: «Об улучшении условий жизнедеятельности людей с нарушением зрения».

Детальніше…Додати коментар (0)

Моніторинг доступності соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури в Брусилові (ВІДЕО)

1 08 87514 2. доступності

В рамках обласної комплексної програми соціального захисту пенсіонерів, ветеранів, інвалідів відбувся виїзний моніторинг доступності соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури в Брусилові.

Детальніше…Додати коментар (0)

Паралимпийцы больше не чувствуют себя бедными родственниками (ФОТО)

1 08 artur-zastavka 1 2. доступность

Артёмовский легкоатлетический манеж, торжественно открытый в сентябре этого года, полностью подготовлен для использования в качестве тренировочной базы паралимпийской сборной Украины: его доступность проверило местное общество инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (0)