В Україні створять п’ять реабілітаційних центрів за методикою Козявкіна

1 19 254687 2. козявкіна, реабілітації

Про це під час робочого візиту на Львівщину повідомила Міністр охорони здоров’я України Раїса Багатирьова, яка у суботу відвідала Міжнародну клініку відновного лікування Володимира Козявкіна у Трускавці, де ознайомилась із новітніми методиками лікування дитячого церебрального паралічу.

Детальніше…Додати коментар (1)

Усі діти на землі хочуть вчитися разом!

1 28 IMG 2346. дітей, освіти

«Життя і свобода – найцінніше, що є у людини. Обмеження свободи – найважча міра покарання у світі. Свободу осіб з обмеженими можливостями здоров’я та можливість реалізації їх конституційних прав часто обмежує глуха стіна, стіна нашої з вами байдужості. І саме інклюзивна освіта повинна зруйнувати цю стіну, повинна зробити усе можливе, щоб якісно змінити життя цих дітей» – такими словами розпочала свій виступ Лілія Гриневич…

Детальніше…Додати коментар (1)

Львівські вулиці небезпечні для неповносправних (ВІДЕО)

1 19 753258 2. неповносправних

Люди з вадами зору вийшли на вулицю, аби показати: розумні світлофори потрібно оснастити звуковим супроводом. Незрячі скаржаться, що львівські вулиці небезпечні для неповносправних.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Киеве состоялась презентация барабанной терапии для детей и молодежи с функциональными ограничениями

1 19 10 2. godopata, ограниченными возможностями

16 ноября 2013 года к Международному Дню толерантности в Киеве в помещении библиотеки семейного чтения №160 состоялась презентация барабанной терапии для воспитанников Центра социально-психологической реабилитации детей и молодежи с функциональными ограничениями.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Авдеевке нашли ещё один способ социальной адаптации малышей

1 18 1384449411 004b 2. детей

В рамках проекта Группы Метинвест «Общение без границ» в тренинг-студии Авдеевской городской организации инвалидов «Преодоление» прошло занятие в технике торцевания.

Наряду с детьми-инвалидами, которым помогали мамы и бабушки, созданием объемных картин и открыток на листе бумаги с увлечением занимались также ребята…

Детальніше…Додати коментар (0)