Педіатри дізнаються про аутизм завдяки спеціальним посібникам

1 22 uchebnoje-posoboje-po-autizmu 2. аутизму

В Україні з’явився перший навчальний посібник з аутизму, який допоможе дитячим педіатрам вчасно направляти дітей на діагностику. Такі книги видані за підтримки Української Медичної Місії для педіатрів, батьків і всіх спеціалістів, які працюють у цій сфері. Міністерство охорони здоров’я допоможе посібнику дійти до кожної дитячої поліклініки і таким чином сприяє ранній діагностиці аутизму.

Детальніше…Додати коментар (1)

В Луганске водитель маршрутки нахамил маме с ребенком, больным ДЦП (ВИДЕО)

1 22 85214. дцп

В Луганске родители восстали против водителя маршрутки. Удостоверение ребенка-инвалида он бросил на пол, накричал на молодую маму, а маленького мальчика, который родился с диагнозом ДЦП, обозвал ненормальным. И все это из-за законного бесплатного проезда. Мама маленького Максима сейчас во всех инстанциях добивается справедливости — говорит, что никакие деньги ей не нужны.

Детальніше…Додати коментар (1)

«Хрустальная» женщина Валентина Миньковская: «Врачи убеждали, что я рожу инвалида. А Бог дал мне здорового мальчика»

1 22 172483w200zc0 1 2. валентина миньковская

45-летняя жительница Нововолынска с редким заболеванием несовершенный остеогенез вопреки недугу воспитала сына и дочь, открыла свой бизнес и помогла наполнить смыслом жизнь не только других инвалидов, но и здоровых людей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Турнір, який дарує не перемоги, а… посмішки

1 22 DSC 06241 2. діток

Ще одна благодійна акція Волинської єпархії: інвалідів не тільки прилучатимуть до спорту, а й подарують їм радість спілкування з відомими спортсменами.

І початком її став тенісний турнір для членів молодіжного центру реабілітації інвалідів “Джерело життя”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Виставка «Душі людської глибина» 2013 (ФОТО)

1 22 IMG 9326 2 2. виставці

«Творчість – засіб, за допомогою якого людина розмовляє з навколишнім середовищем. Каже те, що неможливо сказати словами або показати рухами».

Свій внутрішній світ, бачення навколишнього середовища та емоції, передавали талановиті люди з обмеженими можливостями на виставці «Душі людської глибина»…

Детальніше…Додати коментар (0)