Мінсоцполітики: З початку року в Україні за сприяння центрів зайнятості працевлаштовано понад 12 тис. людей з особливими потребами

1 27 trudoustrojstvo-invalidov 1. особливими потребами, інвалідів

Сьогодні в Україні працюють майже 740 тисяч людей з особливими потребами. Про це сказала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час Всеукраїнської наради щодо професійної реабілітації інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кіровоградський “Драйв”: навчися радіти життю і допоможи іншим

1 02 76910 2. драйв, людмила шубіна, реабілітаційний центр, особливими потребами

Я люблю “Драйв”. Саме так, у лапках, бо без лапок — навряд. Усілякі гострі відчуття все ж не для мене. Але в оздоровчому реабілітаційному центрі “Драйв” і для таких любителів знайдеться багато цікавого: різноманітні тренажери, спортивні зали, гімнастичні стінки.

Детальніше…Додати коментар (0)

Коли мандрівка поїздом стає справжнім викликом

1 02 5f656d1-300 1 2. наиу, маломобільних, інвалідність, інвалідів

Люди з інвалідністю в Україні практично позбавлені можливості пересуватися залізницею. Лише 19 вагонів, в кожному з яких є одне обладнане місце для людини з інвалідністю, курсують по всій Україні. Решта – або сидіть дома, або будьте готові до принижень.

Детальніше…Додати коментар (1)

Марафон с препятствиями: Как в инвалидной коляске проехать по Одессе? (ФОТО)

1 02 s6001281 1 2. инвалидном кресле

Николаю Бойко 41 год. Почти половину своей жизни он провел в инвалидном кресле. Причиной этого стал несчастный случай. В 23 года он попал под машину, а ухудшило ситуацию неудачное лечение: в больницу Николай пришел на костылях, а уехал в инвалидном кресле. С тех пор ему каждый день приходится преодолевать трудности, которые большинству из нас кажутся мелочами.

Детальніше…Додати коментар (0)