Нарівні з реабілітацією є питання працевлаштування громадян з обмеженими фізичними можливостями

1 05 Sushkevych zasid 2. мсек, реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Комітет Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів після виїзного засідання у Керчі, яке відбулося наприкінці вересня, ухвалив на останньому засіданні таке рішення.

Детальніше…Додати коментар (0)

В центрі медико-соціальної реабілітації для дітей з органічним ураженням нервової системи відкрито слухомовний кабінет

1 05 8547221 2. глухих, реабілітації, слуховий апарат

Раніше єдиним способом міжособистісних контактів глухих людей була мова жестів. За відсутності усного мовлення такі люди були обмежені в спілкуванні, що не давало їм змоги бути повноправними членами суспільства.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Спікерське бюро». Підготовка до семінарів у соціальних службах (ФОТО)

1 05 IMG 9421 6 2. інвалідністю

29 листопада пройшов тренінг з підготовки до виступу в соціальних центрах міста Києва. На збори з'явилися учасники «Спікерського бюро», Лариса Остролуцька, Юлія Козлюк, Любов Песоцька, і перекладач жестової мови Марина Ліферова. Для учасників провели роботу над помилками на підставі проведеного тренінгу для ЗМІ. Розбирали позитивні і негативні моменти, вносили правки та пропозиції для наступних виступів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Повір у себе 2013!

1 05 IMG 9396 2. молодь

28 листопада відбувся черговий фестиваль «Повір у себе» для молоді з обмеженими фізичними можливостями. Захід пройшов у Київському палаці дітей та юнацтва, який знаходиться на вулиці І.Мазепи, 13. У холі палацу виставлено творчі вироби, які перемогли у районних конкурсах. Це різноманітні вироби з тканини, дерева, пряжі, паперу, інших підручних матеріалів. Також цього разу було декілька нових номінацій, зокрема, номінація «Фото».

Детальніше…Додати коментар (0)

В Днепропетровской Специальной СОШ для детей с последствиями полиомиелита и ДЦП прошел праздник ко Дню инвалидов (ФОТО)

1 05 IMG 6321 2 2. дцп, инвалидов, ограниченными возможностями, последствиями полиомиелита

3 декабря 2013 года в Днепропетровской Специальной СОШ для детей с последствиями полиомиелита и ДЦП отметили Международный день инвалидов.

В этот особенный день слова благодарности коллективу и слова поддержки воспитанникам школы выразил народный депутат Украины Денис Дзензерский…

Детальніше…Додати коментар (0)

Воспитанники Центра социально-психологической реабилитации детей и молодежи с функциональными ограничениями посетили цирк

1 05 875421 1. цирк

29 ноября 2013 года Национальный цирк Украины (г. Киев) гостеприимно принимал необычных гостей. Зрителями циркового представления «Караван чудес» стали дети с ограниченными возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)