Денис Дзензерский поддержал предновогоднюю акцию «Не забудь поздравить»

1 30 WP 20131228 001 2. реабилитации, функциональными ограничениями

В преддверии новогодних праздников, 28-29 декабря 2013 г., в Киеве в рамках ежегодной благотворительной акции «Не забудь поздравить», воспитанников Центра социально-психологической реабилитации детей и молодежи с функциональными ограничениями Дарницкого района г. Киев посетили помощники Деда Мороза.

Детальніше…Додати коментар (0)

Олексій Журавко: «Найголовніше — налагодити співпрацю з громадськістю»

1 30 Guravko crop upscale q85 1 2. олексій журавко, сліпих, інвалідністю, інвалідів

Як важливо для людини, коли поруч є надійне плече, на яке можна розраховувати! Такою опорою для людей з особливими потребами і захисником їхніх прав є Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко. Сам інвалід І групи, він як ніхто інший розуміє і знає, що потрібно робити для такої категорії людей, щоб вони почувалися повноцінними громадянами нашої країни.

Детальніше…Додати коментар (0)

Зелене світло ініціативам щодо допомоги підприємствам громадських організацій інвалідів

1 30 tax DP. інвалідністю, інвалідів

До Урядового уповноваженого з прав інвалідів звернулась Всеукраїнська громадська організація «Асоціація підприємців та працюючих інвалідів України», з проханням підтримати ряд пропозицій до Податкового кодексу України, серед яких: передбачити постійну норму щодо оподаткування за нульовою ставкою ПДВ постачання товарів та послуг, що виготовляються підприємствами громадських організацій інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Юлия Козлюк: «Я рыдала, отказывалась есть, швыряла тарелки. Зачем жить?»

1 30 174391w200zc0 1 2. юлия козлюк

Первая вице-мисс Украина-2009 среди девушек на инвалидных колясках, недавно получившая предложение руки и сердца, считает, что все выпавшие на ее долю злоключения стоило пережить, чтобы встретить любимого человека.

Детальніше…Додати коментар (0)

Они знают, как подарить каждому ребенку счастье (ВИДЕО)

1 30 1388075217-11 2. детей

Они видят этот мир немного другим, да и приходят в него не такими подготовленными, как другие дети. Но они тоже хотят быть частью этого мира. И это реально. Подтверждение тому – результаты работы Орджоникидзевского районного центра социальной реабилитации для детей-инвалидов. В этом году их организации исполняется 10 лет. Срок немалый и гордиться есть чем.

Детальніше…Додати коментар (0)

Реабілітаційний комплекс у смт Великий Любінь повинен запрацювати у 2014 році, – Олексій Сторчило

1 30 IMG 4456 top 1 2. реабілітаційний комплекс

В рамках робочої поїздки у Городоцький район, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олексій Сторчило оглянув будівництво реабілітаційного комплексу Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів у смт Великий Любінь.

Детальніше…Додати коментар (1)

Из сказки в сказку

1 30 Фото0806 2. грация, концерт

Енакиево. 23 декабря в жизни общественной организации женщин-инвалидов «Грация» произошли два знаменательных события: концерт от благотворительного фонда «Ренессанс плюс» и открытие комнаты релаксации и психологической адаптации для женщин, перенесших операцию по онкозаболеванию.

Детальніше…Додати коментар (0)

Полтавську область відзначено як кращу в питанні працевлаштування інвалідів

1 30 izobrazhenie 128 1 2. реабілітації, інвалідів

26 грудня 2013 року заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олександр Коваль взяв участь у селекторній нараді Міністерства соціальної політики України під головуванням Міністра Н.Ю. Королевської з обговорення питання «Про підсумки роботи установ і закладів соціальної сфери у 2013 році».

Детальніше…Додати коментар (0)

Двери легкоатлетического манежа “Запорожсталь” всегда открыты для спортсменов-инвалидов

1 30 1387986868 dsc 3424 result 1 2. паралимпийских

Запорожские спортсмены — представители Запорожского регионального центра «Инваспорт» – встретились за «круглым столом» с директором по инжинирингу меткомбината «Запорожсталь» Владимиром Буряком. Место встречи – легкоатлетический манеж ОАО «Запорожсталь» – было выбрано не спроста, именно здесь тренируются наши спортсмены, покорившие не только украинские, но и мировые пьедесталы.

Детальніше…Додати коментар (0)