Кіровоградські діти, хворі на гемофілію, не отримують безкоштовних ліків (ВІДЕО)

1 08 951357. протефлазід, траумель, гемофілію

Кіровоградські діти, хворі на гемофілію, цілий рік не отримують украй важливий для них препарат «Траумель». Він допомагає швидшому загоєнню ран та гематом при травмах. Батьки цих малюків змушені купувати інші ліки, хоча раніше їх надавали безкоштовно.

Детальніше…Додати коментар (0)

До уваги осіб з особливими потребами!

1 08 5356 1236 2. соціального захисту

4 лютого у Всеукраїнському центрі професійної реабілітації інвалідів розпочинається навчання за робітничою професією «Взуттьовик з ремонту взуття» – термін навчання 5 місяців.

Всі бажаючі можуть звернутися до управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради та надати наступні документи:

Детальніше…Додати коментар (0)

Охочі оздоровитися у рекреаційному центрі “Берег надії” можуть подавати документи

1 08 images 2. берег надії

З 2 січня розпочато набір та прийом документів для охочих оздоровитися у Рекреаційному центрі “Берег надії”, що знаходиться у мальовничому куточку Поділля – у лісовому масиві с. Головчинці Летичівського р-ну Хмельницької області, на березі річки Південний Буг.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди на візках вимагають безбар’єрного міста

1 08 10309029m 1 2. обмеженими можливостями, інвалідністю, інвалідів

Щодня житомирянам з обмеженими можливостями доводиться долати перешкоди, щоб дістатися до магазину чи аптеки, сходити до кінотеатру чи відвідати з друзями картинну галерею. Зробити це самостійно дуже проблематично – навіть маючи хороших помічників складно піднятися по сходах житомирського театру. Головною проблемою людини з інвалідністю є не відсутність візка і протезу, і навіть не маленька пенсія.

Детальніше…Додати коментар (0)

Екс-скакун вороний Мавр знайшов себе в лікуванні дітей

1 08 82db3d3000734ed6e844b 2. іпотерапії

Неодноразовий переможець кінних змагань вороний жеребець Мавр знайшов застосування в іпотерапії, яку почав практикувати екопарк, створений поблизу Харкова за ініціативою міжнародного добродійного фонду.

Детальніше…Додати коментар (0)