У Львові створюють аудіокурс лекцій для медичних коледжів України

1 22 audiobooks. аудіолекцій

У грудні 2013 року Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» продовжив роботу над створенням аудіолекцій для студентів з глибокими ураженнями зору, які навчаються в медичних коледжах України. Проект провадиться за фінансової підтримки БФ Ріната Ахметова «Розвиток України». Про це повідомила виконавчий директор ЛОО ВГО УСІ Оксана Потимко.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Артемовском Доме ребенка собирают заявки на зачисление детей-инвалидов в группу реабилитации

1 09 img 8914 138916743571 2. доме ребенка

К созданию реабилитационной группы для детей-инвалидов возрастом до четырех лет, проживающих в семьях, в Доме ребенка полностью готовы. Для этого не нужно привлекать дополнительных финансов. В городе идею поддерживают, осталось получить разрешение в области.

Детальніше…Додати коментар (0)

Доступність інвалідів до об’єктів

1 09 1990-1u. доступність

На останньому в минулому році засіданні «Комітету доступності», яке провів заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віктор Костючик, розглянули стан виконання Указу Президента «Про заходи щодо розв’язання актуальних проблем осіб з обмеженими фізичними можливостями».

Детальніше…Додати коментар (0)

На Закарпатті лікують за допомогою коня!

1 09 koni-ipoterapiya 1 2. реабілітації, іпотерапії

Іпотерапію як додатковий метод у боротьбі з бронхолегеневими недугами активно почали використовувати у закарпатському санаторії «Малятко». За допомогою тепла й рухів коня – одужати. Так уже склалося, що час від часу з’являється інформація про іпотерапію як основний чи додатковий метод лікування певних хвороб.

Детальніше…Додати коментар (0)

Денис Дзензерский пригласил детей с особыми потребностями на Главную елку страны

1 09 DSCN9731 2. особыми потребностями

На рождественских каникулах, с 6 по 8 января 2014 года, дети с особыми потребностями получили возможность посетить Главную елку страны, которая проходит в Национальном дворце искусств «Украина» в г. Киев.

Детальніше…Додати коментар (0)