17 січня – пряма телефонна лінія з питань соціального захисту інвалідів та ветеранів

1 12 telefon 2. інвалідів

17 січня 2014 року, з 12.00 до 13.00 год., в приміщенні редакції газети “Урядовий кур’єр” (м. Київ, вул. Садова, 1/14) відбудеться спілкування в режимі прямої телефонної лінії з директором департаменту по роботі з інвалідами та ветеранами Державної служби з питань інвалідів та ветеранів Устименко Світланою Миколаївною.

Детальніше…Додати коментар (1)

Раду у справах інвалідів при Кабінеті Міністрів України розширено

1 16 SSC 0532 2. інвалідів

Рада у справах інвалідів при Кабінеті Міністрів України вже незабаром поповниться новими членами. Серед них, зокрема, можна відзначити президента Всеукраїнської громадської організації “Наукове товариство інвалідів “Інститут соціальної політики” Андрія Шевцова та виконавчого директора Всеукраїнської громадської організації “Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю” Раїсу Кравченко.

Детальніше…Додати коментар (0)

Недоліки в організації заходів з реабілітації дітей, хворих на ДЦП

1 16 www.ac-rada.gov.ua 2. дцп, реабілітації

Колегія Рахункової палати розглянула результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, призначених на заходи з реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем. Аудитом встановлено, що через організаційні недоліки та недосконалість нормативно-правового забезпечення не вдалося повною мірою досягти очікуваних результатів від започаткованої у квітні 2012 року бюджетної програми…

Детальніше…Додати коментар (0)

В цьому році у Вінниці буде створено сучасний Центр реабілітації людей на візках

1 16 12345 2. реабілітації, інвалідністю

У Вінниці з’явиться унікальний для України Центр реабілітації людей з інвалідністю, який матиме спортивний, тренажерний та танцювальний зали, майстерні і навіть дитячу кімнату. За рік муніципальний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» переїде у нове приміщення, повністю адаптоване до потреб таких людей.

Детальніше…Додати коментар (1)

«Большой лошадиный секрет» или немного о лечебной верховой езде

1 16 Савчин 1 2. аутизмом, иппотерапии

Реабилитация посредством лечебной верховой езды – иппотерапия – очень популярный на сегодняшний день метод положительного воздействия на детей с особенными потребностями, в частности – детей с аутизмом. О том, каких результатов можно достичь благодаря занятиям с лошадью, рассказывает харьковский иппотерапевт Степан Савчин.

Детальніше…Додати коментар (0)

Київський метрополітен дбає про осіб із особливими фізичними потребами

1 14 7 7a0852f7c683f4a8140bad 2. особливими фізичними потребами, інвалідів

КП «Київський метрополітен» повсякчас працює над створенням сприятливих умов для осіб із особливими фізичними потребами, щоб забезпечувати вільний їх доступ до станцій метро.

6 листопада 2013 року відкрито нову станцію «Теремки», обладнану для вільного доступу осіб із особливими фізичними потребами чотирма ліфтами, двома пандусами…

Детальніше…Додати коментар (0)

В Кривом Роге частное предприятие наживалось на инвалидах

1 27 1 173994 2. инвалидов

В своей надзорной деятельности органы прокуратуры области особое внимание уделяют вопросу соблюдения законодательства о социальной защите льготных категорий граждан. Проверки показали, что имеют место факты неуплаты предприятиями административно-хозяйственных санкций за невыполнение норматива рабочих мест для трудоустройства инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (0)