Гордість країни: народившись невиліковно хворим, але не здавшись, хлопець став чемпіоном і знайшов кохання

1 17 PROUD1601 2. життя

Його життя – неймовірно складна гра. Кожен крок, кожен рух – нестерпний біль. Олександр Гонгальський народився невиліковно хворим. З перших секунд життя недуга поставила хрест на нормальному житті. Але він не здався! Щодня боровся із собою. І зрештою переміг себе, потім чемпіона світу, і знайшов, чого шукав – справжнє кохання.

Детальніше…Додати коментар (0)

Святослав Огренчук: «Желание стать лучшим помогло мне преодолеть все трудности»

1 17 eab782fdaa4ab2b4eeeb7891a1cba7cb 2. святослав огренчук

Чемпион Европы и мира по пауэрлифтингу Святослав Огренчук рассказал в пресс-центре ИА «Одесса-медиа» о том, как пауэрлифтинг помог ему поверить в себя и не только продолжить нормальный образ жизни, но и стать одним из лучших спортсменов в пауэрлифтинге.

Детальніше…Додати коментар (0)

Іменем України вдоскональте сайт

1 17 40367 2. андрій стегніцький, доступності, незрячих, порушеннями зору, інвалідністю, інвалідів

Незрячий адвокат зі Львова Андрій Стегніцький виграв суд проти «Укрзалізниці»: перевізник має переробити сторінку онлайн-замовлення квитків під потреби людей з вадами зору.

Усе почалося з Форуму громадської організації незрячих юристів у Харкові в жовтні 2012 року. Андрій Стегніцький, як і більшість його учасників, їхав зі Львова до місця проведення заходу поїздом.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вінниччина виплатила 85 млн грн допомоги батькам дітей з інвалідністю

1 17 7532154 2. особливими потребами

16 січня у Виставковому залі Торгового дому «Інтершик» відбувся другий обласний форум батьків дітей з інвалідністю. Ініціаторами заходу виступили Вінницька міська громадська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток», Департамент соціальної політики облдержадміністрації та Вінницький центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Луганську відкрито пункт прокату технічних засобів реабілітації

1 23 6 1259852835136180b 2. реабілітації

На базі Комунальної Установи «Луганський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відкрито пункт прокату технічних засобів реабілітації.

Детальніше…Додати коментар (0)