Під керівництвом Урядового уповноваженого з прав інвалідів проведено робочу зустріч з директором науково-практичного медичного реабілітаційно-діагностичного центру

1 20 b1 2. реабілітації, інвалідів

З метою вивчення сучасного стану соціального захисту осіб з інвалідністю, що перебувають у закладах реабілітації, представники Урядового уповноваженого з прав інвалідів Олексія Журавка зустрілись з директором державного закладу “Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр МОЗ України” заслуженим лікарем України, доктором медичних наук, доктором філософії, професором Олегом Панченком.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спікерське бюро. Робоча зустріч 13 січня

1 20 IMG 9449 2. спікерське бюро

13 січня 2014 р. відбулася робоча зустріч соціальних працівників – учасників проекту «Спікерське бюро». Соціальний проект «Спікерське бюро» передбачає виконання ст. 8 «Просвітницько-виховна робота» Конвенції ООН про права людей з інвалідністю, яка була ратифікована в 2009 році. Проект повинен стати провідником у формуванні гуманітарної політики України.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Закарпатті людям із фізичними вадами забезпечують повноцінне життя

1 20 8524l 2. особливими потребами, реабілітації

Чи не одвічне питання, інтеграції людей з с особливими потребами, розширює перелік пунктів. Від побутових: пандусів, адаптованого транспорту, пішохідних переходів, до освіченості – навчання у вишах, працевлаштування, суспільна затребуваність. І, якщо комфорт пересування найбільше залежить від фінансової спроможності, то в іншому випадку, як не дивно, найлегше зарадити словом.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мариупольские инвалиды хотят, чтобы для них создали специальный фонд

1 20 357742. реабилитации

Обеспечение средствами реабилитации мариупольских инвалидов и людей с нарушением опорно-двигательного аппарата остро стоит уже не один год.

«Сегодня инвалиды Украины требуют от правительства отменить тендер на приобретение инвалидных колясок, тростей, ходунков, костылей, противопролежневых матрасов и подушек…

Детальніше…Додати коментар (0)

На заседании Комитета Доступности обсудили программу «Создания безбарьерной среды обитания»

1 20 kd 2. безбарьерной среды, инвалидов

Заместитель краматорского городского головы Александр Румянцев 16 января в помещении Донбасского межрегионального центра профессиональной реабилитации инвалидов провел очередное заседание комитета обеспечения доступности инвалидов и других маломобильных групп населения к объектам социальной и инженерно-транспортной инфраструктуры.

Детальніше…Додати коментар (0)

Постійна увага питанням доступності маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури

1 23 75385 2. доступності, маломобільних, інвалідів

Бердянськ. Доступність маломобільних груп населення до пляжів міста та регламент електронної мапи доступності. Такими були основні питання засідання чергового комітету із забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, яке відбулось у виконавчому комітеті під керівництвом заступника міського голови Сергія Матвєєва.

Детальніше…Додати коментар (1)